3 gode råd til hvordan du bliver en gentleman

Den sagnomspundne gentleman er et sjældent syn i året 2019. Han er derude, men han er godt nok anonym i forhold til de gamle dage, hvor alle prøvede at være gentleman. Den moderne gentleman findes kun i film som James Bond osv. Men hvor er han henne i dag? Og kan vi få ham tilbage igen?

Læs med her, hvor der følger 3 gode råd til hvordan du kan blive en gentleman!

Vær høflig

Det at være høflig, er indbegrebet af at være gentleman og er ligeledes det primære adjektiv, der forbindes med en gentleman. Hold døren for alle på din vej. Træk stolen frem for din borddame. Lader den gamle kvinde i bussen få din plads – det er dog meget vigtigt, at det ikke overgøres! Hvis det overgøres, føles det ikke naturligt og derved bliver det ikke anerkendt på samme måde.

Ligeledes skal en gentleman være ydmyg. Høflighed går ofte hånd i hånd med ydmyghed, da det bliver tolket som værende en ydmyg dyd at være høflig. Folk ved som regel godt hvad du har udrettet eller hvad du er i stand til. Derfor er der ingen grund til at råbe op omkring dine bedrifter, såfremt det ingen relevans til samtalen har.

Vær galant

Det er ikke kun væremåde og personlighed der spiller ind på om man er en gentleman eller ej. Fysisk tilstedeværelse er også en stor faktor. En gentleman skal se godt ud! Og hvis det ikke lige er dig der ligner en klon af Brad Pitt, kan dette heldigvis reddes af tøj.

Grundpillerne i en gentlemans påklædning er oxfordsko, suit pants, blazer og skjorter. Udklædningen får dig til at fremstå galant!
Du kan læse meget mere om Suit Pants her!

Det vigtigste er selvfølgelig at en gentleman er velklædt. Vælg dit tilbehør til dit tøj med omhu. Uret skal matche med bæltet, som skal matche med skoene. Gå med en taske der passer til resten af dit tøj, Ikea-posen ser ikke så godt ud til et jakkesæt fra Hugo Boss.

Integritet

Hvis en gentleman ikke har integritet, gør han noget forkert. Integritet går hånd i hånd med det at være en gentleman. Hvis ikke han har integritet kan han tolkes som værende dobbeltmoralsk, umoralsk, utroværdig og lever kun for sig selv. Det er selvfølgelig det modsatte af at være en gentleman.

Kendetegnede er lige netop, at han står ved sine holdninger og står ved sig selv. Han laver sin ting med omhu, og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Tak fordi i læste med – jeg håber det hjalp og gav jer lidt mere lyst til at finde den sagnomspundne gentleman tilbage