4 seværdigheder man bare skal opleve i USA

Der findes utallige seværdigheder i USA, og det kan være svært at tage stilling til, hvilke seværdigheder man bør opleve imens man er ude og rejse. I denne artikel kommer vi ind på 4 rejseseværdigheder, som vil gøre dig en oplevelse rigere.

Alcatraz

Alcatraz var oprindeligt brugt af den amerikanske hær tilbage i 1850, efterfølgende blev Alcatraz brugt som et fængsel, hvilket det er blevet verdenskendt for.

Fængslet er kendt for sine historiske forbrydere, som har været fængslet her. Blandt de indsatte kunne det daværende personle have fornøjelsen af at hilse på Al Capone, Robert Franklin Stroud og mange andre kendte kriminelle.

Fængslet er efterfølgende blevet lukket, og er derfor blevet en kendt turistattraktion. Man har mulighed for at blive guidet rundt, og få de kendte historier fortalt.

Find dine flybilletter til USA

Universal Studios Hollywood

Elsker man filmuniverset, er dette bare stedet. Om du rejser med eller uden børn, vil ikke gøre den store forskel.  Der findes forskellige måder at blive underholdt på i dette fænomenale univers, og du bør derfor sætte en hel dag af til denne fantastiske oplevelse.

Dette har du mulighed for:

  • Tage billeder foran de kendte bygninger
  • Få kendskab til hvordan de laver scener med effekter
  • Opleve deres film univers, specielt Harry Potter universet
  • Spise mad på de forskellige restauranter
  • Købe fantastiske souvenirs fra de kendte film

Grand Canyon

Grand canyon er kendt for at være en kløft, som er opstået ved erosion fra flere millioner år siden. Desuden er Grand Canyon en af verdens største kløfter, og har beliggenhed i det nordlige Arizona.

Så stor er Grand Canyon

  • 446 km lang
  • 29 km bred
  • 86 km dyb

Frihedsgudinden

Denne verdenskendte statue, som alle kender, er en gave fra Frankrig. Statuen byder velkommen til rejsende fra søsiden. Båndet mellem USA og Frankrig blev styrket, da Frankrig støttede op om kampen imod Briterne.

Statuen blev efterfølgende skabt, da Frankrig gerne ville hylde USA, for deres kamp imod slaveri, og vise at de støttede op om den samme frihed for alle i deres land.

Denne statue er klart en oplevelse værd i USA

Empire State Building

Empire State Building er et af USA’S største arkitekt vidunder. Skyskraberen har en højde på 381 meter og er bygget i art deco stil i hjertet af New York City. Bygningen var bl.a. den højeste menneskeskabte struktur i hele 23 år. Ydermere bevarede empire sin titel i hele 41 år, indtil World Trade center stjal den berømte titel.

Empire State er derfor blevet en kæmpe turistattraktion, hvor man har mulighed for at komme helt til tops og nyde udsigten.