6 tegn på at han er en gentlemand

De fleste piger vil helst have en ægte gentlemand, der ved hvordan han skal behandle en kvinde. Men det kan være lidt svært at vide, om han er en gentlemand, og derfor vil vi i denne artikel bringe dig 6 tegn på, at han er en ægte gentlemand.

1. Han hviler i sig selv

Det første tegn på, at han er en gentlemand er at han hviler i sig selv. Dette skal forstås som, at han ved hvem han er, og han har derfor ikke behov for at være meget overenergisk, dominerende eller manisk. Hans tilstedeværelse er oprigtig og behagelig, da hans selvtillid og selvværd stråler ud af ham.

2. Han er høflig

Det andet tegn på en gentlemand er at han er høflig. Dette er nok det punkt de fleste vil forbinde med en oprigtig gentlemand. Det er dette punkt, vi ser i de romantiske film og serier. Han trækker stolen ud for dig, åbner bildøren for dig, holder døren for dig og generelt tænker på dig i de små hverdagssituationer. En ægte svigermors drøm!

3. Han er tålmodig

Dette punkt skal oftest forstås i en seksuel sammenhæng. Det er naturligt, at alle mænd der er glad for en pige, har en seksuel interesse. Men der er bestemt forskel, på mændenes fremgangsmåde. En gentlemand hiver ikke fleshlight og andet sexlegetøj med første gang, de er sammen med kvinden. Det venter de med til, kvinden føler sig tryg.

4. Han har humor og selvironi

En gentlemand er i besiddelse af en masse humor og selvironi. Han er fantastisk til at få pigen til at have tåre trillende ned ad kinderne af bare latter. Han tager ikke sig selv alt for alvorligt, hvilket gør at hans selskab er utroligt behageligt at være omkring.

5. Han er likeable

En gentlemand er en helt vildt likeable person. Det vil sige, at de fleste personer, han møder på sin vej, synes at han har en super fed personlighed. Han har en force indenfor at tale med mennesker, og han kan nemt omstille sin humor og sprog alt efter hvilken person, han taler med.

6. Han har styr på sin økonomi

Dette punkt er noget mange kvinder vægter utroligt højt. En gentlemand har nemlig styr på sin økonomi. Han behøver nødvendigvis ikke at bidrage med den helt store lønseddel hver måned, men han er god til at administrere og prioritere de penge, han har.

Disse tips er bestemt nogle, der definerer en gentlemand. Men det er også svært at finde en mand, der besidder alle de rigtige egenskaber, da ingen er perfekte. Man skal derfor gøre op med sig selv, hvilke punkter der betyder aller mest.