Bliv en mand med stil

I dag er der rigtig meget fokus på hvad en rigtig mand er. Nogen mener det ene, nogen det andet og andre det tredje. Det kan være svært at finde rundt i. Dog er det vigtigste, at du viser stil og format, som mand. Så er det ligegyldig hvilken slags mand du er.

Læs med og få inspiration til hvordan du bliver en mand med stil.

 

Din garderobe

Hvis der er noget, som kendetegner en mand med stil, så er det at have styr på garderoben. Evnen til selv at vælge sit eget tøj og egen tøjstil, er noget der med til at præge dig som mand. Der er ikke noget i vejen med at spørge din bedre halvdel om det er pænt, men at din bedre halvdel vælger tøjet for dig er ikke særlig maskulint. Og det er overhovedet ikke forkert at gå op i tøj, hvis du er mand. Så find ud af hvilken stil du har og sørg for at din garderobe har tøj, der både er casaul og business.

Madlavning

Enhver mand skal kunne begå sig i et køkken. Du behøver ikke mestre det finere franske køkken til fingerspidserne – alt i mens du fortæller historier om de franske vine fra Bordeaux egnen – men du skal kunne lave mere end en parisertoast og spejle et æg. Hvis du står i en situation, hvor du ikke ved så forfærdeligt meget omkring madlavning skal du ikke fortvivle. Det er nemt at komme i gang og du lærer hurtigt de fornødne skills og viden, der skal til for at blive god i køkkenet, især hvis du er sammen med venner, der ved noget om det. Det bedste er at starte blødt op – lær råvarerne at kende og lav lidt letter rettere og arbejd dig op. Før du har set dig om, er du i gang med at lave en lækker stilet middag, enten til vennerne eller damen. Det har de fortjent efter at have lavet mad til dig mange gange tidligere.

 

Tag vare om dig selv

En mand der har stil sørger også for at passe på sig selv. Der er mange måder du kan passe på dig selv. Det er god stil at holde sig i nogenlunde form. Du behøver ikke træne alle ugens syv dage, en løbetur to gange om ugen kan være rigeligt, når du også sørger for at spise med omtanke. Det er med til at holde din krop sund og rask. En ting, som nogle har det med at glemme, er, at tag vare om sig selv – og ikke mindst andre – når du dater. Husk altid derfor kondomer og glidecreme, når du gerne vil være sammen med hende den søde. Det er bedst for alle parter. Du kan finde glidecreme, der gør samlejet meget bedre, lige her.