Derfor er botox også for mænd

Botox er ikke kun for kvinder, men i den grad også for mænd. Botox kan anvendes til meget mere end blot fjernelse af rynker, men er også ideel løsning mod eksempelvis migræne og muskelspasmer.

Det er nok stadig lidt et tabu blandt mænd, hvis man får behandlinger af kosmetisk karakter. Der er dog nogle helt klare fordele ved at anvende botox, og denne artikel fokuserer på, hvordan botox kan være vejen frem til et bedre fysisk helbred eller blot være med til at ændre udseendet på en naturlig måde. Klik her og besøg en kosmetisk speciallægeklink, der blandt andet tilbyder behandlinger med botox, hvis du ønsker at blive dine rynker eller muskelspasmer kvit.

Botox mod migræne

Der findes mange forskellige typer af hovedpine, og årsagerne kan være mange. Kronisk migræne kan dog hurtigt tage al pusten fra dig og forværre din livskvalitet. Der findes mange forskellige behandlingsformer mod migræne, som også kræver, at du får en vurdering ved en neurolog, der er speciallæge i hovedpine. Botox kan dog være med til at lette migrænen, da det hæmmer forbindelsen mellem nerve og muskel – den får altså musklen til at ’slappe af’. De seneste studier vidner dog også om, at Botox blokerer smertesignaler og dermed har en effekt på hovedpinen. Ved kronisk migræne er der nogle fastlagte områder, hvor man injicerer Botox, således migrænen vil forsvinde.

Botox mod muskelspasmer

Hvis du lider af kroniske muskelspasmer, kan botox også være vejen frem for dig. Muskelspasmer kan i høj grad hæmme hverdagen og gøre livet en smule mere besværligt. Botox kan anvendes til behandling, hvis muskelspasmerne er koncentreret omkring få muskelgrupper i eksempelvis en arm eller et ben. Igen vil botox få musklen til at slappe af, således at muskelspasmerne vil aftage. Hvis du har prøvet alverdens andre behandlinger og medicin mod muskelspasmer, kan du med fordel overveje, om botox er vejen frem for dig.

Kosmetisk karakter

Botox kan naturligvis også anvendes til rynkereduktion, som skyldes sammentrækninger af musklerne. Det er ikke kun kvinder, der får rynker og bliver trætte af disse; det er i høj grad også mænd. Det viser sig faktisk, at flere og flere mænd anvender botox, og at op til 1 ud af 10 danskere overvejer at modtage behandling med botox.
Botox kan både anvendes til reducere at panderynker og rynker mellem øjenbrynene, men også brynløft, nedadgående mundviger og smilerynker ved øjnene. En behandling tager under 10 minutter, og effekten varer i op til tre måneder efter behandling.

Der findes mange myter omkring botox og brugen af dette – specielt fra mænd. Det gør eksempelvis ikke synderligt ondt at få botox, og du mister ikke din mimik. Det er ligeledes ikke kun for rige kvinder, men også til mænd.