Find den gyldne middelvej mellem dine interesser og tid med kæresten

Det kan være svært at finde tid til det hele. Man vil både være the hot shot på arbejdet, have en dejlig kæreste, som man selvfølgelig tager sig godt af, og dyrke sig selv med sine egne interesser i form af venner og hobbyer.

Desværre fejler mange i den hårfine balancegang og vekselvirkning mellem disse parametre. Hvis man er for meget sammen med sine kammerater og sine egne interesser, går det galt med kæresten, hvorimod man glemmer sig selv, hvis man aldrig er det. Derfor guider vi dig i det følgende, hvordan du skal håndtere denne ofte svære situation.

Vær klar i kommunikationen

Rigtig mange problemer i forhold stammer fra en dårlig kommunikation. Man glemmer simpelthen at snakke om tingene eller tager noget for givet, som langt fra er for givet.

Det hænder også ofte, at man simpelthen gemmer noget væk, fordi man ikke kan overskue at tage diskussionen i øjeblikket. Det er det dummeste, man kan gøre, da det bare ryger tilbage som en boomerang med dobbelt kraft senere.

I stedet, hvis du synes det er noget der er værd at kæmpe om, skal du tage den med det samme. Hvis din bedre halvdel får en klar udmelding i god tid omkring, at du skal noget den og den dag, så når hun at vænne sig til tanken.

Hvis du for eksempel har planlagt en lan party med kammeraterne, hvor I skal spille Minecraft en hel weekend, har hun ret til at vide det i god tid, så hun kan nå at planlægge noget andet. Husk, hvis I planlægger sådan en weekend at have en god Minecraft server hosting, så I ikke skal bruge alt tiden på at få det til at virke. Klik her for at finde et rigtig godt tilbud på sådan en.

Hav en kæreste dag

En måde hvorpå man kan komme mange af sådanne problemer til livs er ved at have en såkaldt kærestedag. En ugentlig dag hvor der ikke er andet på programmet end kæresten og hygge.

Det plejer at fungere rigtig godt og så har du en masse goodwill til at lave noget andre tidspunkter på ugen. Husk dog, at du skal gøre noget ud af denne uge. Det skal ikke altid være en dag, hvor I bare sidder foran flimmeren og bend watcher.

I stedet kan I eventuelt skiftes til at planlægge et eller andet hyggeligt. Det behøver ikke altid at være noget stort, da det selvfølgelig ikke skal føles som en byrde. Det kan være de helt små ting. At en af jer laver noget lækkert mad, eller i tager i biografen. Det handler bare om, at man gør noget, der viser, at man har interesse i din anden.