Fire fede gaver til manden som har alt

Har du en god ven, kæreste, sviger bror, far eller andre gentlemænd som snart fortjener en gave? Det kan være utroligt svært at finde gaver, som er en gentlemand værdig. Derfor guider vi igennem vores foretrukne idéer. På Duglemmerdetaldrig.dk har de forskellige tilbud, til forskellige prisniveauer, og forskellige gentlemænd. vi har udpeget dem vi synes ser mest interessante ud nedenfor. Find gaver til manden der har alt her.      

Til livsnyderen

Livsnyderen kendetegnes ved hans uforligneligende gode smag, og hans dyre vaner. Han kan godt lide at forkæle sig selv, og nyder altid livet i nuet. Den perfekte gave til livsnyderen ville være en eller anden form for ophold. Her kunne du snildt feje benene væk under ham, med et spaophold på Ystad Saltsjöbad. Dette smukke hotel, finder du i det sydligste Sverige, hvor du bliver budt på havudsigt, tre retters middag og stor morgenbuffet. På Duglemmerdetaldrig.dk har tilbyder de en god pris på opholdet.      

Til adrenalinjunkien

Det kan være svært at følge med en adrenalinjunkie. Deres energi er ofte højere end dit, og de kendetegnes ved altid at være på farten. At opsøge eventyr og fare, er hans måde at hygge sig på. Den perfekte gave til adrenalinjunkien, er noget med fart og køretøjer. Hos du glemmerdetaldrig.dk tilbyder de at man kan køre djævleræs med Fun Race. Her får kan adrenalinjunkien få lov til at drifte, lave hjulspin og race.

Hvis det er lidt for ufarligt at køre race, kan i også vælge at springe faldskærm. Det kan i gøre hos Dropzone Denmark, hvor der tilbydes 12-15 minutters flyvetur, og derefter 60 sekunders frit fald og slutter af med fem minutter i faldskærm. Denne gave kan med garanti få adrenalinjunkiens blod til at pumpe!  

Til madentusiasten

Madentusiasten bruger rigtig meget tid på at kreere, spise og snakke om mad. Han inviterer tit til dejlig og spændende middag, hvor han selv har stået i køkkenet. Hvis i mødes ude, ved han præcis hvor i skal spise. Den perfekte gave til madentusiasten er selvfølgelig en gastronomisk oplevelse. Hos duglemmerdetaldrig.dk kan du få en gastronomisk oplevelse, udover det sædvanlige. Her kan du købe en middag som foregår i komplet mørke. Det hedder Dinner in the Dark, og det siges at skærpe ens sanser, blandt andet ens smagssanser, når man blokerer et eller flere sanser.

Den budgetvenlige gave til madentusiasten er en Chokoladebrunch hos Peter Beier. Her kan i få en usædvanlig og sjov brunchoplevelse, til en fornuftig pris.      

Til naturelskeren

Naturelskeren bruger det meste af sin fritid i naturen. At campe, cykle og vandre er nogle af hans favorithobbyer. Det bedste du kan gøre, for at gøre naturelskeren glad, er at finde en gave som foregår i naturen. På duglemmerdetaldrig.dk tilbyder de en masse forskellige slags naturoplevelser. Hvis han elsker en god udsigt, skal du invitere ham på Bridgewalking Lillebælt. Her kan du komme op i 60 meters højde, hvor der bliver fortalt om broens historie og arkitektur.

Ellers kan du invitere ham med på østerssafari i Limfjorden, her bliver der tændt op for en grill efter endt safari, hvor i tilbereder østers sammen og her vil du også blive budt på et glas champagne til.