Hobbyer der er med til at booste dit mande ego

Livet er kedeligt uden en hobby. Alle har brug for noget at lave i deres fritid, det giver både energi til kroppen og hjernen og det er samtidig en god måde at mødes socialt på. Der findes masser af hobbyer, du kan gå til, som vil booste dit ego.

Der er kort sagt noget for enhver smag. Læs med og få inspiration til hvilken hobby du kan begiv dig ud med.

Rugby

Hvis du gerne dyrke en holdsport, som både er fysisk udfordrende og er fantastisk, så skal du dyrke Rugby. Opfundet over på de britiske øer, så er rugby en fantastisk sport at begive sig ud i. Groft sagt er det Amerikansk fodbolds storebror. Det gælder om at få bolden nedover boldens baglinje, uden at du må kaste bolden fremad. Du må kun kaste bagud og derfor opstår der meget fysisk, hård nærkontakt, når du spiller rugby. Derudover er rugby også kendetegnet ved at være en gentlemand sport, fordi spillerne bruger begrænset beskyttelse og dermed er der stor fokus på den sportslige optræden.

Ekstremsport

Hvis du derimod er typen, der gerne vil have et adrenalinkick, når du dyrker sport, så skal du ud og prøve dig af med ekstremsport. Nogle vil gerne opleve noget vildt, i stedet for at læse en bog, og begiver sig ud med faldskærmsudspring, parkour, paragliding eller hanggliding. Der er mange muligheder for at få hjertebanken op, hvis du har lyst til det.

Jagt

Rigtig mange er begyndt at omfavne jagtsportens lunefulde natur. Du vil nok mene at, det at gå på jagt, er noget ældre mennesker gør. Men flere unge vælger at tage et jagttegn og begiv sig ud i naturen. Ved at gå på jagt lærer du ikke kun naturen og dyrelivet at kende, men du finder også din indre vildmand. En som gerne vil fange eller dræbe sin egen aftensmad. Hvis du er interesseret, så skynd dig at tage et jagttegn og få købt noget jagtudstyr. Det kan du gøre lige her.

Smagsløg

Der er rigtig mange som dykker ned i en hobby, hvor det er smagsløgene, der er i fokus. Hvis du godt kan lide et godt glas øl eller whisky og rom. Så kan du med fordel starte til øl – eller spiritus klub, hvor der bliver nørdet utrolig meget i alkoholiske drikke.

Skak

Synes du matematik og strategisk tænkning er sjovt, men mangler at finde en god hobby, så skal du prøve kræfter med skak. Skak er en klassisk, men yderst svær sport, hvor du skal bruge din hjerneceller utrolig meget. Og nørd er det nye sexet – damerne kan godt lide en fyr, der har hovedet i orden.

 

Der findes masser af hobbyer, som er med til, at booste dit ego som mand. Du skal bare finde det, du har motivation til.