En modemand fra inderst til yderst

De fleste mænd har en solid garderobe, hvor de har mange forskellige varianter af sneakers, jakkesæt og skjorter.   Vi kender alle sammen følelsen af, at have en bestemt genstand, som vi bare holder mere af end så mange andre, hvor nogle har en fetish for skjorter, hvorimod andre bare ikke kan få nok sneakers. Sandheden er dog, at man skal have et mere holistisk forhold til sin garderobe og sit hjem generelt, hvis man skal være en rigtig modemand. Her kommer der nogle tips til, hvordan man får styr på sin garderobe og ikke mindst sit hjem fra inderst til yderst. 

Hjemmet

En af de steder hvor mænd generelt ikke har den store interesse er for indretningen af deres hjem. Enten fordi de har en kæreste eller kone, som hellere end gerne står for indretningen af hjemmets fire rammer eller af denne simple grund, at det aldrig rigtigt har været en mande ting, at interessere sig for indretning.  Sådan behøver det ikke længere at være i dette århundrede, hvor mænd lige så vel kan interessere sig for indretning som kvinder kan.  Det er alt andet lige mere hyggeligt at befinde sig i et hjem man selv har været med til at indrette.

En god måde at indrette sit hjem på er ved at vise sin personlighed i indretningen, hvilket kan gøres på mange forskellige måder.

I Stuen kan det være fedt, hvis det ikke er alle møbler som er købt splinternye i Ikea eller lignende.  Det viser i den grad noget personlighed, hvis man har nogle møbler som er arvet af bedsteforældrene eller af ens forældre, da de bringer noget patina og affektionsværdi i hjemmet.  Det kan eksempelvis være en god gammeldags lænestol i læder, som aldrig går af mode. Det gør kun møblerne endnu mere fede, hvis man kan fortælle en sjov historie om dem.

I samme stil hjælper dekorationer i form af billeder eller malerier til, at vise personlighed og stil. Er man eksempelvis musiker, så vil det være fedt at have et billede i sort og hvid hængende på væggen af dit yndlingsband eller artist.

Badeværelset er ligeledes et sted, hvor mange mænd ikke tænker at indretningen betyder det store, men det er også en fejl.  Kvinder synes det er sexet, hvis man har en holdning til alverdens ting og sager og det gælder også indretningen af badeværelset, hvor man sagtens kan pifte det op ved at have en par kaktusser stående, noget læsestof, ligesom man heller ikke må gå på kompromis med håndklæder, som er mulige at finde her.

Garderoben

I forhold til garderoben, så der nogle helt specifikke ting som enhver gentlemand skal have stående i garderoben, hvor man gerne skal have flere jakkesæt i forskellige farver. Ligesom garderoben gerne må rumme både sneakers, chealsea boots og fine klassiske laksko.