Overvej disse forårsture med gutterne

Den danske vinter er ikke så specielt spændende, men inden længe banker foråret på døren og derfor vil nettet være rødglødende med forårstilbud og for mange kan det være svært at vælge, hvor det er man skal hen.  Hvis turen udelukkende skal være sammen med dine bedste mates, så er der nogle steder, der er bedre at besøge end andre. Denne artikel kommer med tips til, hvor den ultimative forårstur kan gå hen. 

 

Skiferien

Selvom det er ved at blive forår er det ikke ensbetydende med, at skisæsonen er ved at slutte.  Nogle steder er det faktisk muligt, at stå på ski indtil maj måned og en af disse steder er Val Thorens i Frankrig.  Val Thorens er det højst beliggende skisportssted i Europa og netop derfor er sæsonen og sneen så god i en lang periode.  Val Thorens er det perfekte sted at tage på skiferie, hvis man skal afsted sammen med gutterne.  Her er blandt andet utroligt mange barer og restauranter, hvorfor Val Thorens netop er kendt for, et livligt natteliv. I den forbindelse, er der den danske Cafe snesko et yndet sted at besøge. Hvis det er for nattelivet, så skal man ikke vente til sidst i april eller maj. Her har de fleste allerede tankerne på sommerferien.  En drengetur til Val Thorens vil være en god oplevelse, hvis du skal afsted med gutterne.

Derimod, hvis alperne ikke er stedet, så har vores norske venner et utal af fede feriedestinationer, som er nemmere tilgængelige end en lang køretur til alperne. En af disse destinationer er Trysil, som ligger 2 timer nord for Oslo, hvilket du kan læse mere om her.

Liverpool

 

Liverpool er Englands største havneby, som tæller halvanden million indbyggere med forstæder. Byen ligger på vestsiden af bugten Mersey. Byen er primært kendt for deres fodboldklubber Liverpool og Everton, hvor lokalopgøret er på alles læber flere uger forinden. Hvad byen er allermest kendt  for er bandet The Beatles ligesom det også var herfra Titanic stævnede ud fra i 1912 og forliste midt i Atlanterhavet.  Udover en mangfoldig historie har byen et utal af teatre og kunstmuseer og hvis det bliver for kedeligt, så kan man altid få en pint på en af de lokale pubber, hvor der med garanti vil være fodboldfans af enten Everton eller Liverpool.

Netop et besøg på Liverpools hjemmebane vil være en fed oplevelse, uanset om man er den store fodboldfan eller ej. Her vil Anfield Road og fan tribunen ” The Kup” med tusinder af fans der synger, ”You will never walk alone” få alle hårene på kroppen til at rejse sig og være en oplevelse du og dine venner vil huske for resten af jeres liv.