Sådan kan du holde den bedste halloween for vennerne

Der er kun et par uger til Halloween, og det er en perfekt anledning til at invitere vennerne over til en drengeaften i uhyggens tegn. Men hvordan kan du lave en perfekt Halloween aften, som dine venner ikke vil glemme lige foreløbig? Der kommer en guide her.

Overrask med hjemmelavet mad

Første skridt til at lave den perfekte halloween aften, er at overraske dine gæster med lækkert hjemmelavet mad. Du kan lave en god halloween menu ret enkelt, uden at du behøver at være den mest erfarne kok.

En god menu kunne fx være græskarsuppe til forret, burger som hovedret og selvfølgelig græskartærte til dessert. Det er en enkel og nem menu, som helt sikkert vil overraske dine gæster. Menuen er god, fordi græskarsuppe er en enkel ret, som passer perfekt til Halloween. Burger elskes af alle, fordi du selv kan designe din burger, og det er samtidig let at lave. Du bestemmer også selv om du vil bage bollerne selv, eller købe nogle og du derfor selv regulere hvor meget arbejde ud lægger i det.

Græskar er Halloweens varemærke, og du kan derfor ikke få for meget græskar til en Halloween aften. Den perfekte dessert er derfor græskartærte, som Halloween er ekstra kendt for. Det gode ved græskartærte er, at du kan lave den dagen før. Men du kan også vælge at snyde her, og købe en færdig græskartærte. I mange butikker kan du finde lækre græskartærter, som smager ligesom hvis de var hjemmelavede.

 

Gør lidt ud af dekorationen

Næste punkt i denne guide til den perfekte Halloween er at lave lidt dekoration i din bolig, inden venner kommer. Det virker måske ikke som en særlig mandlig ting, men vi snakker ikke om lyserøde sløjfer når det er Halloween.

Den perfekte dekoration til Halloween handler om at finde små skeletter, eller købe falsk spindelvæv og hænge op, og selvfølgelig et par græskar, så der kommer en uhyggelig stemning. Du kan også købe et par duge i lidt mørke farver og putte over spisebordet og stuebordet, som kan være med til at give en god Halloween stemning. Du kan fx finde flotte duge på damask.dk.

 

Gør klar til uhygge med film og snacks

Sidste punkt handler om at slutte aftenen på den rigtige måde, som selvfølgelig betyder gyserfilm. Du kan gå på jagt efter den perfekte gyserfilm, hvis du søger online og kigger på anmeldelser. Når du har fundet en god gyserfilm, skal der selvfølgelig også være nogle gode snacks til.

Gode snacks til Halloween er egentlig de samme snacks som vi plejer at se til film: Chips, chokolade og lidt slik så er du klar til at vise dine gæster en god film. Hvis du kan finde noget slik i Halloween udgave er det selvfølgelig bedst, og hvis du kan finde noget med græskar er det endnu bedre.