3 forskellige former for online dating

Internettet har udviklet sig markant de seneste par år, hvilket også er grunden til at det primære datingliv er gået fra at være offline til nu at være primært online. Men hvilke former for dating findes der online? Vi vil fremhæve 3 former for onlinedating i denne artikel.

Datingsapps

Den første tendens kan vi ikke komme udenom eftersom at internettet er blevet en kæmpe platform for singler at mødes og interagere.
De fleste kender nok den velkendte Tinder-app, som bliver brugt til at matche folk med hinanden. Tinder er en god måde at undgå at engagere sig helt i den anden person, og man kan nemt og hurtigt vurdere om man er interesseret eller ej.
Hele 71% har mødt en date på de sociale medier, hvilket ikke stemmeroverens med at 62% faktisk foretrækker at møde deres dates i den virkelige verden.

 

Mød en tilfældigt

En anden tendens som også er set i den online datingverden, er apps hvor man tilfældigt kan møde andre singler. Konceptet går ud på, at man får tildelt en badge, som man skal bære synligt på tøjet, så medlemmerne af app’en kan spotte hinanden.
Herfra er det singlerne selv der enten bare kan gå forbi, smile eller tage kontakt til hinanden. Det er en sjov måde at finde ud af, om man har kemi på. Især hvis man er i byen eller med vennerne ude og drikke øl, så er denne metode rigtig nyttig.
Men samtidig kan der også være nogle udfordringer i forhold til at man ikke har været i dialog før mødet, men det kan altid blive brugt som en god icebreaker.

 

Bliv inspireret

En anden helt ny dille i datingverdenen, er det begreb der hedder dogging. Det er et begreb, der er inspireret efter den måde hunde parrer sig med fremmede i naturen på. På samme måde er det blevet populært at mennesker mødes med fremmede personer og dyrker sex på offentlige steder. For nogle kan det måske lyde meget skræmmende, men mange kan godt lide adrenalinen og den type online dating. Der er mange websites, der giver folk mulighed for at lave dogging aftaler med hinanden helt anonymt.
Hvis det lyder som noget for dig, kan du med fordel læse mere om dogging her.

 

Fællesnævneren for disse tre typer tendenser er, at de alle er meget overfladiske og udelukkende bygger på det førstehåndsindtryk man får af personen. Det kan godt blive problematisk at finde en partner, hvis man er for hurtig til at sætte sine barrierer op og ikke giver personen en fair chance.

Jeg håber i kunne bruge denne lille opfriskning over de typiske tendenser vi ser i datinglivet hos danskerne.