3 gode idéer til at blive en bedre kæreste

Det kan være en god investering, at gøre lidt ekstra for at være en god kæreste. Og der findes heldigvis mange ting du kan gøre, for at vise hende, at du gerne vil være en god kæreste. Her kommer der 3 forslag til hvad du kan gøre, for at blive en lidt bedre kæreste.

Overrask hende

En oplagt måde at gøre lidt ekstra for din kæreste er ved at overraske hende. Du kan overraske hende på mange forskellige måder.

En måde at overraske hende kan være ved at arrangere en aften ude sammen, hvor du har planlagt det hele, og hun derfor bare skal slappe af, og nyde aftenen. Du kan også overraske ved at arrangere et spa-ophold til jer sammen, eller måske bare en enkelt dag, hvor i tager ud og slapper af sammen.

Men det kan også være noget mindre, en anden måde du kan overraske hende på, er ved fx at give hende morgenmad på sengen, eller måske bare komme med en kop morgenkaffe, som I kan sidde og nyde sammen, på den måde får I en god start på dagen.

En sidste måde du kan overraske hende på er ved at købe noget nyt til hende. Du kan fx købe noget nyt tøj, noget nyt til boligen eller klassisk købe et nyt smykke til hende. Du kan også overraske ved at købe noget, som I kan bruge i sengen, som fx forskellige glidecremer.

Arranger noget I ikke har prøvet før

Hvis du arrangerer noget med din kæreste, som I ikke har prøvet før, viser du, at du gerne vil lære hende bedre at kende, og prøve noget nyt med hende. Når du arrangerer noget, viser du samtidig også, at du gerne vil bruge tid sammen med hende. Du kan op til arrangementet holde det hemmeligt, hvad det er I skal, så det bliver en stor overraskelse for hende, hvad ud har arrangeret.

Du kan arrangere meget forskelligt, som kan være noget I ikke har prøvet før, og det kommer selvfølgelig meget an på, hvad I har lyst til at prøve.

Du kan fx tage hende med på Bridgewalking eller faldskærmsudspring, men det kan også sagtens være noget mindre vildt, som at tage ud at stå på skøjter og så slutte med en middag bagefter. Så får I en hyggelig dag sammen og lærer hindenden bedre at kende.

Giv plads

Et vigtigt aspekt i alle parforhold, er at huske at give hinanden plads. Det handler om at I skal have plads til at dyrke jeres egne interesser, uden at det bliver et problem eller konfliktområde. Samtidig skal I begge have plads til at ses med jeres egne venner, hun skal have plads til at tage en venindeaften engang i mellem, ligesom du sikkert gerne vil have en aften med drengene i ny og næ.