3 grunde til at fjerne skægget

Vi har tidligere skrevet om, hvorfor skægget er det helt rigtige for nogle mænd. Men det betyder ikke, at det klassiske nybarberet look er forsvundet, og derfor er der stadigvæk salg i barbermaskiner.

Her vil vi give dig nogle årsager til, hvorfor det stadigvæk er populært at være nybarberet. Det ene udelukker ikke det andet. Begge dele er stadigvæk cool.

 

  1. Ser professionelt ud

Uanset hvordan du vender eller drejer det, så ser det stadigvæk professionelt ud at være nybarberet. De fleste mænd kender til at barbere sig, hvis de skal til en jobsamtale, da vi har en tendens til at se skægstubbe som dovenskab, selvom vi alle sammen tit har dem.

Skæg er mere udbredt, da du her mere kan vedligeholde det og have det pænt, så det er ikke sådan, at du behøver fjerne det med det samme. Men hvis du vil have jobbet, så står den nok stadigvæk på barbermaskiner for de fleste mænd.

 

  1. Passer godt til jakkesæt

Hvis du skal til et bryllup, hvor du skal have jakkesæt og herefter smoking på, så er det klart, at et nybarberet look passer fantastisk til det. Det er igen den samme diskussion mellem skægstubbe, nybarberet og skæg, som når det kommer til arbejdspladsen.

Vi vil anbefale, at du enten har et stort skæg, eller at du ikke har noget. For ellers kan du godt risikere, at nogen tror, at du ikke har taget brylluppet seriøst. Især hvis du er brudgommen, så bør du se pæn og nydelig ud.

  1. Styr på livet

Barbermaskiner har den fordel, at de er superlette at benytte, og så får de os til at se ud som om, at vi har styr på livet. Det skyldes, at hvis du ikke har adgang til at blive barberet, så vil det også ofte være, fordi ting ikke går særlig godt i dit liv. Hvis du sidder og mangler en barbermaskine, så kan du finde en lige her.

Derfor bliver du stort set altid taget seriøst, hvis du sørger for at barberet det. For alle ved godt, at du har gjort en indsats, hvis du først er barberet, og det er da også grunden til, at så mange stadigvæk vælger et barberet look.

Vi er ikke modstander af skæg her på siden, men hvis du ikke får et pænt skæg, så bør du overveje det nybarberet look a la Don Draper i Mad Men.

Der er en grund til, at han får alle damerne i Mad Men. Han ligner en mand, som har styr på sit liv, og det er selv i dag populært, når man virker til at være autoritær, fordi folk kan godt lide mænd med magt. Det er ikke vores skyld, det er bare sådan, at det er.