3 film til de rigtige mænd

Det kan jo være meget godt med alle de der romantiske komedier, man som mand er tvangsindlagt til at se sammen med kæresten eller veninderne. Der går ikke skår af os, fordi vi endnu engang skal se Hugh Grant smile skævt til Julia Roberts eller når Christian Grey forsøger at virke dominerende i 50 Shades filmene.

Men nu og da må det være nok, med den slags film. Det er tidspunkter, hvor man simpelthen vil se nervepirrende action, enestående skuespils præstationer fra de store stjerner eller lamme one-liners fra 80’erne.

Her er de 3 bedste film til rigtige mænd.

Conan the Barbarian

Vi lægger ud med et 80’er brag, der på det nærmeste eksploderer af testosteron, letpåklædte kvinder og Arnold Schwarzeneggers skønne accent. Conan the Barbarian er alt det som vi elsker ved 80’erne samlet på et sted. Tag med Conan og hans brave følgesvende på en episk quest efter hævn, store skatte og masser af slåskampe. Det er cheesy som kun 80’erne kan tilbyde det og det holder hele vejen.

 

The Godfather

Fra hårdtslående action til stilfulde gangstere. Glem alt om tatoverede muskelbjerge, der har lidt for meget hængerøv i bukserne. Dette er ægte gangsters med Fedorahatte, tommyguns og masser af italiensk stemning, der i Francis Ford Coppolas mesterværk, danner rammen for en af de mest elskede film der nogensinde er lavet. Med stjerner som Al Pacino, Marlon Brando og Robert Duvall ved man at der er lagt op til en ægte Blockbuster.

 

Die Hard

Her har vi en af de fedeste actionfilm der har prydet skærmen. Med Bruce Willis i hovedrollen som New York betjenten John McClane, skal vi på eventyr i los Angeles, hvor internationale terrorister truer med at likvidere en bygning fuld af gidsler. Ind kommer den barfodede og rapkæftede McClane, der i bedste hollywoodstil nedlægger terrorister på stribe, mens han fyrer one-liners af. God fornøjelse og Yippie-kay-yay.