3 ideer til den ultimative drengetur

 

Øl festival

Turen går til Tyskland og nærmere bestemt München, der er hvert år huser den årlige oktoberfest, hvor man sammen med tusindvis af andre mennesker nyder gode tyske øl i glas, der er flere liter store.  Denne årlige begivenhed vil være fed at dele med sine venner.  Oktoberfesten er helt og særdeles gratis for alle og enhver, hvorfor der er fri entré til alle telte.  Hvis man er ude i god tid kan man godt reservere plads i de enkelte øltelte, da dette ikke er muligt på stedet.  Et andet tip er at møde op i god tid i de enkelte telte, da efterspørgslen på gode siddepladser er stor og folk tropper tidligt op.  Oktoberfesten er en folkefest og en oplevelse, som man sent glemmer.

Sportsturen

Mange danskere har en favorit fodboldklub, hvad enten det er i Spanien, Italien eller England. Det er meget populært at støtte nogle af de hold, som har deres daglige gang i de største europæiske ligaer. Den engelske liga er i mange blevet betragtet som verdens stærkeste liga, hvor fankulturen er helt unik og for mange englændere er ugens højdepunkt enten lørdag eller søndag eftermiddag, hvor der er Premier League på programmet.  Kombinationen af fodbold, pubber og pints findes ikke bedre, og en fodboldrejse til England vil uden tvivl være en oplevelse for livet.  Her vil storbyer, som Manchester, Liverpool eller London bidrage med den rette stemning til jeres fodboldtur. Her vil fodboldklubbernes historie oftest være at finde på de forskellige museer, som oftest ligger tæt på stadion eller er en del af.  Uanset om det er Spanien, England eller Italien, skal der ikke mere end et par klik til før du har booket din rejse.  Det er muligt at finde mere information om fodboldrejser her.

Udfordrende aktiviteter

Det er ikke nødvendigvis et krav, at tage ud af landet for at komme på en fed drengetur. København byder på et utal af mange forskellige muligheder, hvor en af dem finder sted på Refshaløen, som ligger få minutter fra rådhuspladsen.  Her vil Urban Ranger Camp byde dig og dine venner på en række udfordrende aktiviteter, som får pulsen til at stige hurtigere end du kan tælle til ti. Der er et stort udvalg af klatrebaner, hvor nogle af aktiviteterne finder sted mere end 40m over gulvet og vil garantere at du får testen din højdeskræk.  De mange adrenalinsus vil helt sikkert give dine venner og dig hæsblæsende eftermiddag, hvor I lærer hinandens grænser at kende på godt og ondt, og derved får et endnu stærkere venskab.