4 ”must haves” der vil bringe dig sikkert gennem vinteren

Det er blevet vinter i Danmark og selvom mange har allermest lyst til at pakke sig ind i store frakker og kæmpe uldtrøjer, men derfor behøver man ikke nødvendigvis at gå på kompromis med stilen.  Vi kommer her med 4 sikre valg, der vil få dig stilsikkert gennem vinteren.

Sweater

Vi kender alle følelsen af, at tage en dejlig komfortabel sweater på, hvor man føler sig afslappet, men sweateren behøver ikke kun at være til afslapning. Ved at kombinere den med en skjorte eller fed cap kan sweateren lige pludselig gå fra at være en simpel trøje til at være elegant eller street. Med andre ord, en sweater er ikke bare en intetsigende trøje, i og med netop den kan kombineres med mange forskellige stilarter.  Derfor vil et godt valg til sweater være i en forholdsvis neutral farve, der øger muligheden for at kombinere den med forskellige stilarter.

Skjorte

Skjorten har altid været et ”must have” for den moderne mand, hvorfor der er utallige varianter af den. Når du skal vælge skjorte til vinteren er der to ting du kan gå efter. En lidt varmere skjorte af tykkere stof, det kunne være en skovmandsskjorte, der er god at bruge i hjemmet og er lidt mere afslappet end en tætsiddende Business skjorte.  Skovmandsskjorten giver stadigvæk et klassisk udseende uden at det bliver for overdrevet og fint.

Den anden type er den førnævnte business skjorte. Her vælger folk hovedsageligt enten den lyseblå eller hvide. Det vil også være et godt valg til vinter, hvor de mange julefrokoster måske kræver, at man har en ekstra hvid skjorte eller blå, i så fald der bliver spildt for meget snaps eller rødvin.

Sneakers eller støvler?

Den kolde og våde vinter gør at vi bliver nødt til at vælge vores fodtøj med omhu. De fleste hælder til enten sneakers eller den klassiske vinterstøvle i form af Chelsea Boots. Hvis du vælger sneakers som dit primære fodtøj henover vinteren, er det vigtigt at overveje hvilke materiale den er lavet af og ikke mindst, hvor solide sålerne er. Her skal der helst være en god og semi høj kant, så du ikke får våde fødder, så snart sne og slud dækker gaderne. Hvis valget falde på Chelsea boots, så lad vær med at købe i ruskind, da ruskind er mere sart overfor især vand.  Her vil læder være at foretrække i vintermånederne.

Bukser

Det er aldrig let at finde de rigtige bukser til vinteren.  Skal de være tætsiddende, løse eller lige midt imellem.  Bukser skal både kombineres med sko og tøjet på overkroppen, hvorfor det er et vigtigt bindeled. Hvis man skal gå den sikre vej, så er enten jeans eller klassiske ”trousers” et godt valg.  Begge kan kombineres med forskellige typer af sko, ligesom tøjet på overkroppen også kan varieres. Our Legacy er kendetegnet ved klassiske bukser, trøjer og skjorter, som kan findes  her.