3 ting du kan gøre for dig selv og dit udseende

Er 2019 året hvor du vil peake udseendemæssigt, skal du til gammelelevfest og gider ikke være ham der er blevet gammel at se på, skal du til din bedste vens bryllup og vil gerne stå ekstra skarpt, eller har du en helt tredje grund til at du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv i 2019.

Pas på dit hår

Håret kan gøre meget for ens ansigt og udseende, og er også noget at det man lægger først mærke til når man møder nye mennesker. Ens hår er en del af ens identitet, og flot hår kan gøre meget. Der er mange måder at opnå et kraftigere eller sundere hår, dette kan gøres ved hjælp af piller eller vingummier med biotin eller ved at benytte en sulfatfri shampoo som afhjælper dig med problemer som tørt hår der knækker, eller kløen i hovedbunden. Og hvis man har tendens til skæld og tørt hår er det en rigtig god ide at sørge for at slippe af med dette, da det er noget der er meget synligt især hvis du er mørkhåret eller har mørkt tøj på. Det kan også være at du bare har brug for noget forandring i dit udseende, dette kan gøres ved at skifte din frisure. Her vil vi altid anbefale dig at få hjælp hos en professionel som kan hjælpe dig med, hvilken frisure der vil passe bedst til dine behov, og vil klæde din ansigtsform bedst muligt.

Plej dit ansigt

Et velplejet ansigt kan betyde alt for dit udseende, og hvad du gerne vil udstråle. Og der er ingen der siger at du behøves få en ansigtsbehandling hver uge. Men en rens af dit ansigt dagligt, og brug af en ansigtscreme der passer, til din hustype kan være nok. Hvis du har, tør hud vil du ligesom hvis du har tørt hår komme til at skælde og virke usoigneret. Derudover er det også en god ide at fjerne uønskede hår, f.eks. omkring og mellem dine øjenbryn, i skønhedspletter, og på kinderne. Dette giver et mere velplejet look, og vil i hvert fald når man kommer tættere på dig være noget både mænd og kvinder vil bemærke. Derudover skal du også vurdere hvad du gerne vil udstråle, og hvad der rent skægmæssigt passer til din personlighed. Men lige meget hvor meget skæg du ønsker, er det altid en god ide at sørge for at det, ligesom dit hår og ansigt ser velplejet og ordentligt ud.

Gør noget godt for din krop

Lad 2019 være året hvor du gør noget for din krop og dermed også dit velvære. Det behøves ikke nødvendigvis være at du skal træne dig kæmpe stor, eller løbe alt dit fedt af kroppen. Nej du skal blot finde det der passer til dig, og din personlighed. Og dine aktiviteter skal ikke være for nogen andre end dig selv. Og den øgede aktivitet vil helt sikkert også øge dit indre velvære, og give dig mere overskud og glæde i din hverdag. Og hvis du er lidt mere modig, kan du også prøve at pleje din krop ved hjælp af skønheds behandlinger. Dette kan f.eks. være massage, som giver en følelse af luksus og velvære uden du behøves anstrenge dig. Eller du kan prøve en omgang voks, der på din krop hvor du måske føler du har lige lovligt meget hårvækst.