3 tips til at spare penge på julen

Julen er lige rundt om hjørnet og det betyder både hyggelige stunder sammen med familie og venner, men det betyder samtidig også at der skal bruges til ekstra penge. Men der er heldigvis gode muligheder for at spare penge på julen uden at gå ned på julegaver eller noget som helst andet. I denne artikel får du 3 tips til at spare penge på julen.

Lav en liste over alle dine juleindkøb

Det virker måske ikke som det mest mandige i verden at lave lister, men det er alligevel en måde at spare penge på. Hvis du sørger for at have forskellige lister, eller en samlet liste med alt hvad du skal have købt af julegaver, julemad og julepynt kan du nemlig få et bedre overskud over indkøbene.

Når du har et overblik over juleindkøbene, kan du nemmere købe dem løbende når der fx er tilbud. Hvis du er en af de mange mænd, der altid ender med at købe rundt i slutningen af december er der gode muligheder for at spare lidt penge ved at købe julegaverne løbende. Så er du nemlig ikke tvunget til at købe det der lige dukker op, men har god tid til at tænke over gaverne – så er du også en ægte gentlemand der kommer med de bedste gaver.

 

Køb julegaver online

En god måde, hvor du faktisk kan spare mange penge er ved at købe dine julegaver online. Der er flere fordele ved at købe julegaver online – dels er det nemt og hurtigt men samtidig er der gode muligheder for at spare penge.

De fleste mænd er ikke ligefrem vilde med at gå rundt i gågaden eller shoppingcenteret i flere timer for at finde de rigtige julegaver. Det kan du løse ved at købe dine julegaver online. Når du køber julegaver online, kan du nemt og hurtigt finde det du gerne vil give i gave – du skal bare søge efter det. Der er altså masser af tid at spare.

Samtidig kan du spare penge, da du nemt kan sammenligne priserne af den samme varer hos flere forskellige udbydere og ud fra det vælge hvem der sælger det billigst.

 

Brug tilbud som fx Black Friday

Et sidste tip er at benytte dig af tilbudsdage som Black Friday. Black Friday er den sidste fredag i november, hvor mange butikker tilbyder rabat på mange varer – og du kan derfor spare penge ved at købe en julegave eller to på denne dag.

I år ligger Black Friday præcis en måned før juleaften – d. 24. november. Mange webshops og butikker tilbyder en ekstra lang returret i forbindelse med Black Friday, så du roligt kan købe dine julegaver i god tid.

 

Med disse 3 råd kan du få lidt lavere udgifter i løbet af december måned. Men det er ikke til at komme helt uden om, at december er en dyr måned. Der er derfor også nogle der vælger, at tage et quicklån i december, for at få det hele til at hænge sammen. Du kan fx tage quicklån på Tjeklån.dk, der giver dig et overblik over de billigste og bedste lånemuligheder.