Gaveideer – 4 gaver fra den perfekte gentlemand

Julen nærmer sig med hastige skridt, og som en rigtig gentlemand bør man være ude i god tid så ens nære og kære er sikret de bedste gaver. Men hvor skal man starte, og hvad bør en ægte gentlemand give i gave? Det giver vi jer fire simple bud på lige her.

1: Til far – En god falske rødvin

De første gaver man bør købe som en ægte gentlemand er til sine nærmeste, sin familie. Her kan du passende starte med din egen far. Uanset hvad han arbejder med og hvor gammel han er, så vil han uden tvivl sætte pris på en rigtig god flaske rødvin. Julen – og særligt vinteren er en tid præget af kødrige retter, og derfor er der masser af muligheder for at drikke god rødvin.

Hvis du vil give en rigtig god flaske vin er det altid værd at punge ud efter en god flaske Mouton Rothschild.

Det er den bedste franske rødvin fra Bordeaux område. Det bliver ikke bedre end det.

2: Til lillebroren – Et nyt jakkesæt

 

Ud over din far bør du også prioritere at købe en god gave til dine søskende – uanset om det er en lillebror eller en lillesøster. Hvis du genre vil give en rigtig fed gave til dine søskende, er tøj næppe noget dårligt valg. De fleste vil gerne have endnu mere tøj i skabet, og derfor kan et nyt jakkesæt være den helt perfekte gave både til din bror eller din søster. Hvis du har en søster der ellers ikke går i jakkesæt, eller har udsigt til det, så kan du også overveje at købe en elegant kjole.

3: Til mor – En elegant lampe til stuen

Til din mor er det typisk mange muligheder. Her kan du vælge at købe en god bog, et billede af dig og dine søskende, en rejse til en europæisk storby eller endda nye møbler. Og hvis det ikke skal blive alt for dyrt kan det sidste være den bedste løsning. Der findes et utal af elegante og tidsløse møbler i dansk design. En af dem som vi vil anbefale er Nordal. Nordal er blevet meget populært herhjemme, så hvis du vil bevise for din mor, at du har god smag, kan en lampe fra Nordal være den helt rette ting at lægge under juletræet i år.

4: Til den gode ven – En middag i byen

Sidst men ikke mindst bør du også prioritere at give din bedste ven en god gave. Her er der igen mange muligheder at vælge imellem. Hvis I har en fælles interesse som fodbold, er billetter til en kamp i det nye år et oplagt valg. Men hvis det i stedet skal være hyggeligt og endda festligt, så kan en god middag i byen være den helt perfekte gave.

Den er ikke for dyr, men vil stadig gøre at I har noget helt særligt at se frem til i det nye år.

Et gavekort til MASH stakehouse, har aldrig slået fejl.