4 tips til en Gentlemands hygiejne

Der er mange forskellige faktorer som udgør en Gentlemand, og simpel hygiejne er et must. Vi guider dig igennem 4 trin, som hjælper dig til en bedre forståelse for, hvorfor du skal have god hygiejne.

Skift dine sengelagner

Mange drenge og mænd negligerer at vaske lagner. Som udgangspunkt skal man mindst skifte lagner og sengetøj, en gang om måneden, men det optimale lyder hvert 14 dag. Det kan godt være du ikke selv kan se eller lugte forskel på de rene og mindre rene lagner, men det kan din potentielle gæst sikkert. Det er derfor vigtigt med en god sengehygiejne, også i forhold til de gæster du ønsker at invitere med en tur i lagnerne. Hver forberedt, og have et ekstra sæt rene lagner klar, i tilfælde af spontane gæster.   

Pas på dine tænder

En rigtig Gentlemand har styr på hygiejnen udenpå og indeni. Derfor er det vanvittigt vigtigt at din mundhygiejne står knivskarpt. Det går jo ikke at du har styr på din stil, dit hår men ikke din mund. En god ånde, og et lækkert smil, er essentielt i jagten på at være den bedste Gentlemand. Brug tandtråd hver dag, og gå til tandlægen hyppigt, mindst en gang hver sjette måned. Hos tandlægen.dk har de nogle overkommelige tandlægepriser, hvor de også udfører en professionel behandling. Her kan du med fordel også få lavet en tand rens. Det vil din udkårne og du, sikkert sætte stor pris på.  

Barber dig efter bad

Når du barberer dig, er det bedst hvis du gør det, lige efter du har været i bad. Dampen fra badet åbner nemlig dine porer op, og gør dine hår blødere. Når du barberer dig efter badet, mindsker du chancen for at få indgroet hår og bumser. Din hud bliver blødere og flottere, og det vil folk lægge mærke til. Hvis du ikke når at gå i bad en morgen, men stadig ønsker at barbere dig, kan du tage et håndklæde og gøre det godt vådt med varmt vand. Læg det på dit ansigt i mindst 3 minutter, og barber herefter. På den måde opnår du samme resultat, som hvis du havde været i bad.  

Pas på dig selv

En balanceret diæt, moderat motion og otte timers søvn, burde være nok til at du kan se frisk og veludhvilet ud, til dagens strabadser. Ens udseende er ofte hægtet op på forskellige faktorer, så som fysik, tøj og ens generelle velvære. Du kan gøre rigtig meget selv, for at se godt ud, over for det modsatte køn. En balanceret diæt, sørger for at du får de vitaminer du skal have, og samtidigt holder det vægten nede. Motion øger blodcirkulation, og vil holde dig i form. Mange forskere er dog begyndt at argumentere for at det sundeste du kan gøre for dig selv, er at sove 7-9 timer, da dette hjælper med at opbygge dine celler, og sørger for at din hud ser frisk ud og din vægt og appetit holdes nede.