Gaver til manden som har alt

Er du inviteret til din kammerats fødselsdag eller en anden festlig begivenhed? Og ejer værten allerede alt – så glem alt om de klassiske og kedelige gaver, såsom sokker, vin eller gaveæsker, som du har givet hundrede gange før. Vi guider dig til, hvad du skal give til manden, som har alt.

De fleste mænd bliver klippet en gang hver 2-3 måned. En klipning kan være dyr. Under alle omstændigheder er det træls at skulle bruge penge på at blive klippet. Så hvad med at diskret finde ud af, hvor din kammerat har frisør, og betal hans næste klipning. Herefter skal du så være kreativ og lave et kort, hvor der står, at du giver hans næste klipning. Det vil han med garanti værdsætte.

En anden gave som du kan give til manden, som har alt er årskort. Er din ven kulturelt anlagt, så er et årskort til Nationalmuseet eller til Statens Museum for Kunst et oplagt valg. Eller hvis din ven elsker fart over felten, kan du jo forære ham et årskort til Tivoli. På den måde kan han til hver en tid få et adrenalinkick, uden at skulle betale dyre domme for at prøve forlystelser. Du kan jo i samme forbindelse give dig selv et ligedan årskort. På den måde sikre du dig, at dig og din ven får en masse kvalitetstid sammen.

I samme kategori er abonnementer. Elsker din ven vin, så kan han jo få et vinabonnement i gave. Et andet abonnement du kan give din ven er til en avis. Et godt tip er, at hvis du ikke ved, om din ven vil synes det er sjovt at læse erhvervsnyheder i Børsen eller sladder i Ekstra Bladet, så kan du med fordel give ham et abonnement til Weekendavisen. Weekendavisen er en dansk ugeavis, som udkommer hver fredag. I den avis findes der noget til enhver smag og interesse.