Tre steder du skal spise

Er det på tide til at forkæle kæresten med en tur ud at spise, eller skal du ud at fejre nyt job eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med et lækkert måltid. Der bliver kontant åbnet nye caféer og restauranter i København. Det kan være svært at holde overblik og vælge den bedste af dem. Vi tipper om de tre bedste restauranter, som du ikke går galt i byen med.

IBU

På Vesterbrogade 56 finder man den helt nye restaurant ved navn IBU. IBU laver malaysisk og singaporeansk mad. Desuden betyder ”IBU” mor på malaysisk – og mor vil altid det bedste for en. Med blot 46 pladser bliver der langet lækker mad, drinks og vin over bordet. Menuen starter fra 85 kroner til 200 kroner per ret. Vesterbros nye asiatiske restaurant er værd at besøge!

Restaurant Wilhelm

Tidligere Ordrupgaard er flyttet til København K og med dem har de taget lokale råvarer og samme tilgang til tingene med. Hos restaurant Wilhelm tilbyder de også a la carte samt lidt til den ikke så sulte gæst i form af snacks. Restaurant Wilhelm fokuserer på lækre lokale råvarer og finder desuden inspiration i skoven samt andre steder i naturen. Hos restaurant Wilhelm er du garanteret en hyggelig aften med god mad i hjemlige omgivelser.

Sanchez

En ny mexicansk restaurant er åbent på Istedgade. Du kender måske Hija de Sanchez, som ligger i det hippe Kødbyen – Sanchez er deres nye søster restaurant. Hos Sanchez bliver der serveret deres take på de klassiske mexicanske retter.