Hold din egen whiskysmagning for gutterne

Hvis der er noget, som er rigtigt mandigt så er det et glas whisky. Den brændte, mørke drik som får drenge til at skære ansigt og rigtige mænd til at nikke anerkendende. Det kræver sin mand at sætte rigtigt pris på et godt glas whisky, så derfor kan det være en rigtigt god idé at lære mere om det, før man dømmer det for evigt.

Hvorfor ikke gøre en oplevelse ud af det, ved at afholde en whiskysmagning for de nærmeste venner? Skaf de rette glas, isterninger i alle de rigtige former (og tro mig, det har en betydning) samt mineralvand på glasflasker, så man undgår den plastiksmag man ellers kan risikere.

Derudover skal man naturligvis have skaffet aftenens stjerner, nemlig whiskyen. Prøv med forskellige whiskyer fra flere lande. En god start ville være med en skotsk, en irsk, en amerikansk, en japansk og så et wildcard, som f.eks. en canadisk whisky.

Her vil i komme gennem en masse forskellige smagsindtryk og lære en helt masse om de forskellige landes whiskytraditioner. Uanset hvad, så får i en hyggelig aften med god whisky, godt selskab og en masse mandehørm på den stilfulde måde.