Rigtige mænd har et flot hjem

Vi kender alle sammen til det stereotype billede af mænd som nogen, hvor der er pizzaæsker i hele lejligheden. Men den holder ikke længere, for nutidens mand kan godt finde ud af at have et pænt hjem. Her tænker vi på alt fra rengøring til udenfor, hvor fliserens er med til at holde rene fliser.

Ja, vi synes, at det er vigtigt, at du har et pænt hjem, for der er ikke noget sexet eller fedt ved at have et beskidt hjem. Her kommer vores guide til, hvordan rigtige mænd holder deres hjem pænt.

Ingen rengøringsvanvid

Vi snakker ikke om, at du skal have rengøringsvanvid og slet ikke kan holde noget ud. Men det nytter ikke noget, hvis du aldrig gør rent, for det er blot usundt og uhumsk. Kvinder i dag vil helst have en mand, som kan vise, at han kan passe på sig selv og sit hjem.

Som minimum bør du gøre rent hver eneste uge, hvor du virkelig går i dybden med din lejlighed. Selv en smule rengøring gør en kæmpe forskel. Tænk på sidst du var hjemme hos en kammerat, som ikke gjorde rent. Tænkte du, at det var sejt eller mandigt?

Nej, en rigtig mand kan godt finde ud af at holde sit hjem pænt og rent.

Pas på din udendørsarealer

Mange glemmer deres udendørsarealer, da de kun har fokus på det, som de selv ser. Men hvis du bor i hus, om det så er alene eller med en kone, så bør du fokusere på din have. Den viser hele omverden, hvilken type mand som du er.

Der er ikke noget galt med, hvis du ikke kan lide at lave havearbejde, men så bør du nøjes med at få græs eller fliser over det hele. Hvis du har fliser, skal du være opmærksom på, at de kan få flisepest, og det ser ikke særlig pænt ud. Heldigvis kan du få et firma til at stå for fliserens. Ja, vi siger jo ikke, at du selv skal gøre disse ting, blot at du skal sørge for, at det bliver gjort.

Hvis du har brug for en fliserens til dine fliser, så kan du få mere viden om det her.

Ryd op efter dig selv

Vi kender alle sammen til skrønen om, at mænd er nogle svin, og kvinder skal rydde op efter os. Men nej, det her er altså ikke 1950. Rigtige mænd kan godt finde ud af at rydde op efter sig selv.

Når du har brugt noget, så lægger du det selvfølgelig tilbage på plads. Så er det altså ikke sværere. Når alt dette er sagt, så vil vi anbefale dig at hyre nogen til at gøre rent og stå for din fliserens. Du syr jo heller ikke selv dit eget tøj.

Rigtige mænd sørger for at være pæne, og her er det en god idé at få andre til at gøre det, som de er bedst til.