Rigtige gentlemen trækker altid kondomet frem

Sikker sex har fået et dårligt ry på gaden. Flere og flere mænd er begyndt at vælge kondomet fra, og begyndt at kræve, at det er deres sexpartnere, som skal tage initiativet til, at føre sikker sex, enten gennem p-piller, p-stav eller lign. Det kan udvise, at du som mand, ikke går særligt meget op i kvindens behov, eller at samlejet egentligt kun er for dig.

Som en rigtig gentleman, burde det være ligeså vigtigt, om ikke vigtigere, at den person du er sammen med, føler sig tryg og sikker, når de er i sengen sammen med dig. Det er ikke kun dine behov som er vigtige når det kommer til samleje – det er vigtigt at vise overfor din partner, at du går op deres behov og velbehag, og ikke mindst deres nydelse.

Med Durex kondomer behøver du heller ikke at bekymre dig om din egen nydelse, da de er designede til at både du og din partner kommer til t nyde hvert et sekund.

Det er god stil at foreslå kondom

En rigtig gentleman bør altid udvise den ypperste respekt for sine medmennesker, og ikke mindst over for kvinden, han vælger at have samleje med. Det burde være af topprioritet, at du som gentleman, sørger for, at din kvinde har det godt og at du ikke sætter hende i en ubekvem situation, hvor hun ikke har lyst til at sige dig imod. Derfor er det vigtigt, at du selv tage initiativet til at benytte dig af et kondom.

Ved, at selv foreslå kondom, udviser du modenhed og galanthed samt du tager kontrol over situationen som en sand gentleman burde. Du udviser kvinden, at du vil have hende og, at du sætter hendes behov før dine egne.

Det er rigtig god stil at udøve sikker sex, og med Durex kondomer behøver du ikke at ofre din egen nydelse i processen. Du kan nyde samlejet ligeså vel som havde det været uden, samtidig med, du kan fryde dig over, at du har bevist dig til at være en ægte gentleman foran hende, du er sammen med. Det er god stil.

Det behøver ikke at være nederen at bruge kondom

Du kender dét, at ligeså snart som du putter kondomet på, så ryger det meste af følelsen, og derved nydelsen væk. Det er ikke altid lige fedt at skulle bruge kondom, da det ofte kan føles som om, det ødelægger flowet at skulle stoppe op, og putte det på, samt oplevelsen bliver lidt mere påtaget og unaturlig.

Det er ærgerligt, at det har fået sådan et ry, for med Durex kondomer, behøver det ikke at være nederen at skulle bruge kondom. Durex tilbyder kondomer i mange forskellige varieteter, og mon ikke der er ét, som passer præcis til dig. Så det er slut med dårlige undskyldninger, og på med gummien når du skal have sex fremover. Lad Durex ekspedere dig til, hvordan du får det meste ud af dit brug af kondom, og kom i gang med at udøve sikker sex som en ægte gentleman.