Sådan holder du den perfekte herreaften

En rigtig gentlemand går op i sine venner. En rigtig gentlemand tager sig af sine venner. Men en rigtig gentlemand ved også, hvordan man holder en ordentlig herreaften! Hvis ikke du føler, at du kan sige det om dig selv, skal du ikke bekymre dig, men blot læse med. I denne artikel giver vi dig nemlig indblik i de vigtigste ingredienser til opskriften på, hvordan den perfekte herreaften med gutterne afholdes.

 

Læg en plan

 

Du har sikkert prøvet det før: Du har en aftale med nogle af drengene, men I har ikke aftalt, hvad aftenen skal stå på. I mødes og bruger alt for lang tid på at diskutere, hvor I skal spise, hvor I skal ud og drikke efter middagen osv. Den ene vil have kød, den anden vil have sushi. Den ene vil på bar, den anden vil på klub. Det er et kæmpe rod og I ender med at gå på kompromis, hvilket ikke er optimalt.

Som vært for en aften med drengene er det vigtigt, at du tager føringen og beslutter, hvordan aften skal udforme sig. Lad endelig være med at tænke det tager vi til den tid, når du skal gøre dine overvejelser. Har du lagt en plan for, hvad der skal ske, føler dine venner sig trykke ved dig som vært, hvilket automatisk får dem til at slappe af. Det samme gælder for dig selv. Ved at have et overblik over aftenens forløb kan du hvile i dig selv. På denne måde har I overskud til at nyde hinandens selskab uden at skulle bekymre jer om noget, hvilket er det mest optimale udgangspunkt for en sjov aften.

Om I skal spise før eller efter fodboldkampen, om I bliver hos dig eller tager i byen, er alt sammen op til dig. Så mærk efter, læg en plan og tag føringen.

 

Tænk nyt

 

Hvis du gerne vil imponere dine venner og holde en herreaften, som sent går i glemmebogen, så er du nødt til at tænke nyt. Gå i tænkeboksen og find frem til, hvad du har følt kan gøres bedre ved de herreaftener, du før har været til. Samtidig med dette skal du være nytænkende og finde på noget, som langt fra behøver at være noget stort, men som alligevel er med til at give aftenen det ekstra.

Her har du et eksempel, som vi mener, at du bestemt burde prøve af, når du inviterer drengene over: lej en kok for en aften. Ved at leje en privat kok kan du sætte dig ned i sofaen med gutterne og snakke om de gode gamle dage, mens madlavningen bliver klaret af en professionel. Dette er en løsning, som gør, at du hverken skal bekymre dig om at lave maden eller om at tage en enorm opvask bagefter. Leje af private kokke kan endda gøres nemt, hurtigt og til overskuelige priser – alt sammen online.

 

Ved fuldførelse af ovenstående råd, vil dine venner uden tvivl sidde tilbage med følelsen af, at du har formået at skabe en speciel aften. Så tøv ikke med at give gutterne en night to remember!