Tag dig af de praktiske opgaver hjemmet

 

En rigtig gentlemand ved, hvordan man håndterer praktiske opgaver i huset. I vores moderne verden er der ikke noget, der hedder, at det er kvinden, der styrer husets praktiske opgaver, mens manden går på arbejde. Rollerne kan den dag i dag ligeså godt være byttet rundt, hvor det er kvinden, der tjener pengene og manden, der går hjemme. Pointen er, at der ingen undskyldninger er for, at man ikke skal tage sig af de praktiske opgaver i hjemmet som mand.

 

En ægte handyman

 

Det er meget få kvinder, der ikke kan lide en mand, som tager sig af de praktiske opgaver i hjemmet og oven i købet udfører dem til perfektion. Dette kan være mange forskellige ting, hvorfor det dog ikke er et krav, at man klarer det til perfektion. Det vigtigste er blot, at det er dig, der tager opgaven på dine skuldre, således at konen/kæresten ikke skal tænke på det. Tag derfor handskerne på og find din indre handyman frem.

Som sagt er der flere forskellige eksempler på ting, som vil kræve en rigtig handyman at løse. Dette kunne fx være at handle tagrender ind hos Profilmetal og montere dem, så de sidder fast. Et andet eksempel kunne være at male træbeskyttelse på plankeværket i haven.

 

Gør det hyggeligt

 

Det kan godt være, at det har en positiv påvirkning på forholdet, hvis man tager praktiske opgaver på sine skuldre og får det gjort. Dog er det ikke helt ideelt, hvis dette er tilfældet hver gang. Alle de praktiske opgaver i hjemmet skal naturligvis ikke klares af én person. I stedet kan man med fordel tage initiativ til at klare en praktisk opgave sammen og på denne måde gøre det til en hyggelig stund frem for, at det bliver noget uoverskueligt.

Resultatet af en praktisk opgave er mere tilfredsstillende end, hvordan situationen var før. Af denne grund kan man, hvis man klarer opgaven sammen, nyde dette forbedrede resultat sammen. Man sætter mere pris på det, når dette er tilfældet. Dette er især situationen, hvis denne opgave er en, der betyder noget for begge parter.

Et klassisk eksempel på dette kunne være ting som at male værelset, som ens kommende barn skal sove i. Denne opgave kan klares på én dag og kan meget nemt gøres til en hyggelig dag, hvis man gør noget ud af det. Resultatet af denne opgave vil man ydermere skulle kigge på meget, hvorfor det er positivt, hvis begge parter kan gøre dette med følelsen af, at man har taget del i at male dette værelse.

 

Lad derfor være med at være doven og tag i stedet initiativ til at klare praktiske opgaver, således at dette ikke skal blive et diskussionspunkt og din kone/kæreste enten ikke skal tænke på det eller være med til at gøre det til en hyggelig