6 stilfulde ure til herrehåndleddet

I takt med at elektroniske gadgets med indbyggede ure er blevet allemandseje, har urets betydning ændret sig. For hovedsageligt at være af funktionel karakter, er uret gået hen og blevet af mere æstetisk betydning. Det perfekte ur er som prikken over i’et i forhold til at udtrykke dit personlige look. Vi guider til 7 stilfulde herreure.

AJ Bankers

Samarbejdet mellem den kendte, danske designer Arne Jacobsen og urgiganten Rosendahl har vist sig at afstedkomme meget stilfulde ure. Uret er som mange flotte ting, minimalistisk og futuristisk i sit udtryk. Dette har dog ikke hæmmet for det udtryksfulde og det opfindsomme.

Symbolikken er slående – tiden er som fænomen blevet fortolket og legemliggjort i det her meget smukke ur. Kvaliteten er høj med armbåndet lavet af kalveskind og selve urværket i rustfrit stål, mens glasset er af hærdet mineralglas.

2.695 kr. hos Royaldesign

Triwa

Et flottere ur fås sjældent til prisen. Uret er med sin sorte farve, og det sportslige look det perfekte herreur. Uret bliver kaldt ’sort of black’ er en hyldest til farven sort. Den eneste undtagelse er de særegne gulddetaljerne på viserne.

1.695 kr. hos Triwa

Tissot Tradition

Med sit klassiske udseende og den mærkebrune rem, har uret fra starten af være en succes. Uret har et autentisk, vintage inspireret design, hvilket bedst kommer til udtryk via den kurvede urkasse i 216L rustfrit stål.

Uret vækker tanker hen mod de klassiske 1950’erne, hvor mænd altid gik stilfuldt klædt. Det schweiziske urværk søger for en høj præcision.

1.700 kr. hos anytimewatches

Kitmen Keung

Uret springer, med sine enkle former og moderne materialer, lidt ud på listen. De to urskiver giver uret et internationalt snit. Uret er designet med en høj mængde abstraktion, der giver brugeren lov til selvfortolkning.

Uret er en legemliggørelse af en vision bestående af en kombination af kultur og moderne industrielt design.

2.665 kr. hos Kitmen Keung

Sekonda

Listen klart billigste ur. Det kan dog ikke ses på designet og holdbarheden er også helt fint. Uret med den flotte, guld urskive og den stilfulde sorte læderrem er simpelthen et fund til prisen. Perfekt til den studerende, som stadig gerne vil have et lækkert ur med flot design.

285 kr. hos Asos

 

Hublot

Det sidste ur er i en væsentlig dyrere prisklasse, og beregnet til den ur-kyndige læser. En ny butik på ’Place Vendôme’ i Paris inspirerede det fantastiske stykke håndværk af et ur. Det oxiderede look i urskiven giver et afslappet og appellerende udtryk, men lader stadigvæk de mere observante at vide, at det er eksklusivt ur, der er tale om.

72.524 kr. hos Hublot

Uanset hvilket ur du vælger som del af dit look, er det essentielt at vælge et, der passer til din stil. Det er vigtigt at understrege, at et ur ikke kan stå alene, men skal stå i relation som accessory til resten.