Årets Julegaveidé

Julen står for døren og alle går og higer efter den perfekte gave til at glæde deres kære. Mange har midlertidig svært ved at finde netop den rette idé til enten deres kæreste, kone eller barn.

Sundhed

I en tid hvor vi konstant bliver mindet om, hvor vigtigt det er at spise rigtigt, motionere og være sunde glemmer vi ofte at sundhed, uafhængigt af hvor mange undersøgelser, der er lavet omkring de diverse spisevaner og diæter i bund og grund er subjektivt. Det er blevet trendy at være sund. Hvad ens bedste kammerat karakteriserer som værende sundt er ikke nødvendigvis det samme som en selv. Derfor er det vigtigt, at selvom sundhed er et moderne fænomen, at man som individ definerer, hvad sundhed betyder for sit eget vedkommende. Sundhed behøver nødvendigvis at løbe en maraton og spise palæo konstant, men kan lige så vel være af mere komfortabel karakter og føle sig godt tilpas. En dejlig cykeltur i skoven eller den lokale park kan i lige så høj grad være sundhed, som at løbe en triatlon.

Moderne transportmiddel

Ligegyldigt om man bor i storbyen eller på landet er det altid en dejlig følelse at komme fra A til B på en behagelig facon.  Det gælder uanset, om det er en bil, lastbil eller en cykel, så vil de fleste mennesker gerne have komfort på deres rejse uafhængigt af rejsetiden og længden.  Når der skal købes en ny bil lægges der højst sandsynligvis vægt på prisen, gode køreegenskaber, design og ikke mindst komfort.  De samme spilleregler burde gælde når der skal købes en ny cykel.

Årets Julegaveidé

Julefrokosterne står for døren og vil det ikke være kedeligt at ankomme i sit stiveste puds gennemblødt af sved? Løsningen findes hos ecykler.dk. Her er det muligt at finde et helt nyt sortiment af elcykler, der garanterer medvind på cykelstierne. De er påført en lille elektromotor, som hjælper med at gøre de seje træk og modvind til fortid. På denne måde risikerer man ikke at komme ankomme til møder eller julefrokoster udkørt og forpustet.

Smart design

Mange tænker, at elcykler har et kedeligt kasseformet design pga. elektromotoren, men det er langt fra tilfældet. Det lille batteri befinder sig ofte i cyklens stel, således bevares cyklens naturlige former og det opdages ikke, at det er en elcykel. De kan købes til både unge som ældre.

Mange fordele

Der er mange fordele ved køb af en elcykel, specielt hvis alternativet er offentlig transport eller en bil.  På den måde gavner de miljøet ved mindre udledning af CO2.  Hvis man på den ene eller anden måde har et skræntende helbred, vil denne form for cykel også være at foretrække fremfor en almindelig cykel, i og med man har muligheden for stadigvæk at holde sig sund.