Beskyt dine kære i hjemmet

Som den sande gentleman du er, sørger du selvfølgelig for at være en god og beskyttende mand eller kæreste i hjemmet. Hvis du er så heldig at have børn, så er det endnu mere god grund til, at sikre dit hjem. Få det hele fixet henover en weekend, og parkér din dårlige samvittighed. Her kan du læse mere om, hvilke ting du kan installere i hjemmet, for at sikre dig og dine kære.

Lys der afslører ubudne gæster

En god start til at sikre dit hjem mod tyveri, når du ikke er hjemme, er dit valg af belysning. Lys der tænder og slukker automatisk, er ikke bare smart inde døre, det er også effektivt uden døre.

Lys med bevægelsescensorer vil automatisk tænde, når der er bevægelse på din grund, helt ude fra fortovet af. Dette kan skabe et uønsket spotlight for ubudne gæster, som vil finde det svært at nørkle med låse, døre og tyvekoster, uden at blive spottet. Det pludselige lys vil på samme tid også skabe illusionen af, at der er nogen hjemme i husstanden.

Lys med automatiske censorer, kan med fordel installeres i hele hjemmet. Ønsker man blot at installere det langs haveindgangen og op til hoveddøren, så kan det foregå både billigt og hurtig. Er man til den helt billige og simple løsning, så findes der automatiske LED lamper, som kan installeres af selv en 5-årig.

Frem med kameraet

Sikkerhed kan også skabes ved at have overvågningskamera i hjemmet. Overvågningskamera lyder måske i sig selv lidt voldsomt, men på Specialkamera.dk, kan du faktisk finde mange forskellige af slagsen.

Er du ikke til den helt store overvågning, men vil bare gerne se hvem der ringer på din dør, så kan du med fordel anskaffe dig et dørspionkamera. Dem der har boet i en klassisk etageejendom ved, hvor uundværlig en dørspion først er, når man har haft en.

Et kamera som viser dig, hvem der banker på, er særlig fordelagtig, hvis dine gæster skal igennem en port eller lignende, inden de skal ind på din grund. Har du lukket de forkerte mennesker ind, er det nemlig lidt for sent med en klassisk dørtelefon, hvis de først er inde på grunden.

Husk at sætte dig ind i den nye persondatalov, GDPR, inden du begynder at filme og gemme optagelser af gud og hver en mand, som passerer dit hjem.

Sikkerhed online

En sidste måde at sikre dine kære i hjemmet, er ved at sikre dine børn og din familie mod online kriminalitet. Her er der ikke meget mere at sige, end at det er en god idé at sætte sine børn ind i, hvad der er god og fornuftig adfærd online.

Er du pernitten kan du tape dit barns webcam til, på deres bærbar computer. Derudover er det en god idé at installere gode virusprogrammer og diverse børnesikringer på jeres enheder, så dit barn så vidt som muligt beskyttes mod de grusomheder, som internettet nogle gange byder på.