En gentleman sørger for middagen – selvfølgelig

Vi nærmer os efteråret med hastige skridt, og det er ikke længere sæson for at invitere drengene over til grill og øl i haven. Det kræver ikke den store gastromand at lange et par bøffer på grillen, men en rigtig gentleman sørger selvfølgelig stadig for middagen-også selvom sommeren er slut. Men hvad gør du nu når drengeaften næste gang er på din tallerken?

Fra pizza til gourmet klasse

Den moderne mand har idag mange hatte at bære. Samtidig med job, studie og karrierer skal sixpacken og træning også passes – for det jakkesæt skal stadig sidde lige i skabet. Det er måske ikke altid der er super meget tid i den travle hverdag til at lave en ordentlig middag, men er du en gentleman er det forventet du kan!

Så hvordan kan du lave den perfekte middag for drengene, hjemme i køkkenet og hæve niveavet over Pizza fra den lokale?

Mad sendt til døren

Der er mange muligheder at læne sig opad og heldigvis er der hjælp at hente hos  danskemaaltidskasser.dk. Der findes mange muligheder og forskellige leverandører der har gjort noget ud af at give et godt overblik over de mange tilbud.

Hvad end du er vegetar, veganer eller fitness orienteret giver denne side mulighed for let og lækkert at få leveret lækre madkasser lige til døren efter dine egne personlige præferencer. Dette er en god mulighed for at lære at lave mad fra bunden og samtidig brillere det gastronomiske univers og tilføje til gentleman tittelen.

Gode råd til den gode drengemiddag

Selvom det er blevet gjort meget lettere at sammensætte en imponerende middag, hvor både opskrift og råvarer er samlet et sted, og sendt lige til døren følger der lige et par gåde råd med på vejen:

Vær opmærksom på at vælge råvarer der passer til sæsonen, både fordi det er økonomisk fordelagtigt og samtidig prikken over I’et at imponere sine gæster med en gastronomisk oplevelse der passer med årstiden.  Er du på SU, kan det samtidig betale sig at være ekstra opmærksom på hvilke fødevarer der er i højsæson.

Undersøg hvilke madvaner dine gæster har. Måske er der en i selskabet som ikke spiser kød, eller måske en som kun spiser økologisk. Lige meget hvad tilfældet er, så er det med til at gøre oplevelsen mere personlig, og dine gæster vil helt sikkert føle sig meget mere set og taget hånd om, når du er gået i dybden med at serverer noget som alle kan være med til om bordet.

Forbered dig godt på aftenen selvom maden er på plads er det en rigtig god ide at parre middagen op med en god vin der passer til. Mangler du tid til selv at gå på oplevelse så er det klaret for dig også – Det er nemlig også muligt at bestille med i kassen.

God fornøjelse.