Flere mænd får foretaget plastikoperationer

Det ses oftere og oftere at mænd vælger at prøve kræfter med plastikoperationer. Det er blevet ganske almindeligt, at mænd ligesom kvinder, vælger at få ændret dele af kroppen, som de ikke er tilfredse med. Flere tusinde danske mænd får foretaget en plastikoperation.

Hvorfor plastikoperationer?

Man kan undre sig over, hvorfor plastikoperationer bliver ved at stige i popularitet. Svaret findes nok ved, at flere og flere har gode og succesfulde plastikoperationer, hvorefter rygtet om alle disse gode oplevelser spredes. I den forbindelse er det værd at nævne, at plastikkirurgerne hele tiden bliver dygtigere og dygtigere, hvorfor populariteten hele tiden viser sig at stige.

En del af årsagen er også at de unge i stigende grad har flere penge mellem fingrene, og derudover ønsker ’her og nu resultater’, som plastikoperationer kan give. Mænd er med tiden mere forfængelige, som tydeligt ses på statistikkerne.

Hvilke operationer?

Ifølge undersøgelser opleves det, at danske mænd hovedsageligt vælger at få foretaget ansigtsløftninger, fedtsugninger, løft af øjenlåg og ikke mindst næseoperationer.

Brystreduktioner er overraskende nok, også enormt populære blandt mænd. Dette skyldes, at mænd som tidligere har trænet meget og tager steroider, ofte kan gå hen og få hængebryster. Overvægt kan også være skyld i et hængende brystparti.

Udover de nævnte indgreb, så vælger mange mænd i stigende grad også at få hårtransplantationer. Rigtig mange mænd oplever at manken bliver tyndere og tyndere med alderen. Det er oftest genbestemt, hvordan hårvæksten udvikler sig med alderen. Derfor kan nogle være nødsaget til at prøve kræfter med en hårtransplantation, hvis ikke det skaldede look falder i god jord.

Plastikoperationer i udlandet

Flere og flere vælger at få foretaget plastikoperationer i lande som Tyrkiet og Litauen. Dette skyldes at priserne på plastikoperationer er betydeligt dyrere herhjemme end i udlandet. I takt med at kirurgerne i udlandet får et bedre ryg, så vælger flere danske mænd at søge til udlandet for at spare nogle penge. Det er dog langt fra alle.

Mange finder tryghed i at få foretaget plastikoperationer i Danmark, da det giver mere tryghed og i nogle tilfælde garantier.

Nogle har desværre også dårlige oplevelser med plastikoperationer i udlandet, hvorfor det offentlige pludselig står med udgiften for at ’fikse’ skaden. Det er en ærgerlig situation, og ikke mindst udgift for det offentlige at have.

Derfor kan det være en fordel at kigge på løsninger herhjemme. Kig eventuelt på næseoperation pris, hvor du hurtigt kan se, hvad prisen for en næseoperation er herhjemme. Priserne varierer en smule fra sted til sted, men der er ikke den store prisforskel.

Mænd mere forfængelige?

Mænd er med tiden blevet mere bevidste omkring udstråling, og går derfor i højere grad op i, at alt sidder som det skal. Metroseksualitet er dermed blevet en helt naturlig del af denne tids klassiske gentlemand.