Hvornår har du sidst været en gentlemand? Her får du 3 gode tips

Hvornår er man egentlig en gentlemand? og er det længe siden du har følt dig som en gentlemand? En gentlemand kan være svær at definere, da man kan opfatte tingene på hver sin måde. Mange mener at det, at være en gentlemand, handler om at gøre lidt ekstra ud af det. Det behøves det nødvendigvis ikke at være, der er mange andre måder at være en gentlemand på. Læs videre i artiklen og få inspiration til, hvordan man kan være en gentlemand, uden at man skal være over the top.

A person holding a wine glass  Description automatically generated

1 Vær opmærksom

Kvinder er generelt meget opmærksomme, og det er ofte de små ting der tæller. Der behøves ikke altid at blive gjort et kæmpe show ud af det, for at imponere kæresten derhjemme eller den spændende flirt. Kvinder sætter stor pris på de små ting, som nødvendigvis ikke gør en kæmpe forskel, men som viser interessen fra mandens side af, hvilket betyder meget.

En god ide er blandt andet at hjælpe til hvor du kan, og være på forkant med det. Vær opsøgende og spørgende, på den måde virker du interesseret. Komplimenter hende og gerne andet end hendes udseendende. På den måde viser du også interessen.

2 Inviter din kæreste eller flirt ud på en middag

Det er altid dejligt at koble af fra sin travle hverdag, over en lækker middag ude i byen. Det skaber en masse hygge og man får snakket sammen på en anderledes måde end derhjemme. Derudover så glemmer man de huslige pligter og i stedet bruger man aften på at, nyde hinandens selskab. Tag initiativet, og inviter din dame ud, du viser interesse og virker som en gentlemand.

 

3 Det behøves ikke altid være dyrt

At være gentlemand behøves ikke altid at være dyrt. Det er mange muligheder for at tage ud og spise en god lækker middag, til en rimelig pris. Bor du i københavnsområdet, vil vi anbefale de mange restauranter på vesterbro. Hos Earlybird.dk kan du finde en masse forskellige tilbud og rabatkoder, på forskellige restauranter. Her kan du bestille en menu i forvejen og vælge noget du ved kæresten eller flirten kan lide at spise.

På den måde kommer i ud og får en hyggelig aften med en god middag, og nyder hinandens sleskab. Samtidig med at det ikke kommer til at gøre ondt i ens pengepung. Dette gør også, at man oftere kan tage ud og spise, med god samvittighed.