Gode måder at tjene penge på som en ’boss’

En rigtig mand har penge nok. Det behøver ikke at være fordi, du skal vade i penge, men nok til ikke at skulle tænke over det.

Det er dog ikke nok bare at tjene mange penge. Man skal også gøre det på den fede måde. Virker det uoverskueligt? Slet ikke, du skal bare læse videre i det der følger.

Førstehåndsindtrykket er alfa omega

Det lyder overfladisk, en utallige undersøgelser har vist, at det er alfa omega, at man giver et godt førstehåndsindtryk. Hvis du gerne vil have den fede indtægtskilde, bliver din vej til den meget mere overkommelig, hvis folk gode kan lide dig, og du udviser autoritet, når de møder dig første gang.

Hertil er der mange ting, der spiller ind. Det er dog ikke alle, du kan ændre på. En af de ting du dog kan ændre på er, hvad du klæder dig i. Der er stor forskel på, om du kommer til en jobsamtale i en udvasket t-shirt kontra et stilet jakkesæt.

Hvis du endnu ikke har råd til sådan et jakkesæt, men har et vigtigt møde i pipelinen, kan du jo med fordel overveje at benytte dig af et såkaldt minilån. Hvis du er en rigtig mand og har det fede tøj på, vil du helt sikkert få jobbet, hvorefter du hurtigt kan betale lånet tilbage.

Affiliate marketing

Til dem der ikke ved, hvad affiliate marketing er, så er det hjemmesider, som ofte fungerer som en slags webshop, men hvor man ikke producerer noget, men hvor simpelthen sælger andre virksomheders produkter og servicer.

Med andre ord hjælper man simpelthen andre virksomheder med at sælge mod en procentvis betaling. Det virkelig fede ved affiliate marketing er, at du kan tjene en helvedes masse penge uden egentlig at gøre noget.

Hvis du har en masse affiliate hjemmesider, der alle har godt content og er oppe at køre, kan du skovle penge ind uden rigtig at lave noget. De passer mere eller mindre sig selv, og du skal egentlig bare sørge for, at hjemmesiderne fungerer og engang imellem at opdatere indholdet på siderne, så de forbliver attraktive og relevante.

Bliv kreativ

Har du en skjult kreatør indeni i dig? I så fald er det om at dyrke den side. Det er nemlig super boss at være kreativ. Hvis du er dygtig, kan du tjene nogle seriøse penge. Derudover skal du selvfølgelig arbejde en masse, men du kan mere eller mindre arbejde, hvor og hvornår du vil.

Piger elsker kreative mennesker, der ser tingene i et andet perspektiv, og du vil derfor helt sikkert opleve en endnu større interesse for det andet køn, hvis du går af denne meget interessante vej.