Red dit skrantende forhold med disse 4 tips

Ikke alle parforhold overlever tidens test og der vil komme tidspunkter i alle forhold, hvor den ene eller anden part bare har lyst til at give op og rykke videre. Men, det er ikke altid det smarteste bare at give op og satse på at det næste forhold bliver bedre.

Når ny-forelskelsen driver over, vil de fleste parforhold opleve, at de kommer ind i en lidt mere træg periode, hvor dit hjertes udkårne ikke længere at det altoverskyggende, der fylder dit hoved og hjerte. Her er der mange parforhold, der knækker nakken. Og hvis det ikke er efter ny-forelskelsesperioden, kommer der problemer på den en eller anden måde, på et senere tidspunkt.

Her er det vigtigt ikke at bare smide håndklædet i ringen og tænker, at det er din partners skyld – for det formentlig ingen af jer, der har skylden – men tiden!

1.      Tag en pause – men lad være at sige farvel

Som sagt skal du ikke bare give op på dit forhold første gang der kommer grus i maskineriet. Så længe både dig og din partner tror på kærligheden mellem jer, vil der altid komme en regnbue efter stormen. Måske i bare skal bruge en lille pause fra hinanden – så tag al den tid i har brug, hver især.

At reparere ødelagt kærlighed, kan være noget af det mest udmattende i verden. Så tag det roligt – du har fortjent en pause. Og husk – når det er slut, har du heldigvis nogen at komme hjem til.

2.      Tal om problemerne – brug hinanden som sparringspartnere

Hvad gik der galt? Hvad end der er sket med jeres kærlighed så er det alfa og omega, at i får snakket om det. Kommunikér og vær ærlige overfor hinanden om, hvordan i virkelig har det med jeres forhold. Fortæl din partner om, hvilke måder de har såret dig på – det går kun ud over dig selv, hvis du ikke får det gjort.

Det kan også være andre ting end følelser, som er årsagen til at det er gået galt. Det kan være, at sexlivet ikke har fungeret som det optimalt skulle. Hvis det er problemet, kan du hos Maleplus, få hjælp til et bedre sexliv for både dig og din partner.

3.      Mind dig selv om, hvor du elsker din partner

Engang for ikke så længe siden var du det lykkeligste menneske i verden – kun takket være, at du fik lov til at tilbringe tid sammen med din udkårne. Husk disse følelser, hvis dit forhold knaser lidt og det ikke længere er specielt sjovt at komme hjem fra arbejde.

Selv hvis dit hjerte er fyldt op med smerte, så er de gode minder stadig derinde et sted – hvis du altså tør kigge dem i øjnene.

4.      Husk de gode ting og lær fra de dårlige

Det er rigtig vigtigt, at du tager ved lære af alle disse situationer. Selvom både dig og din udkårne formentlig gerne bare ville kunne fikse problemerne, og glemme smerten igen, er det en dårlig løsning bare at glemme det, så snart der er lidt ro på igen.

Der er en grund til at i har det som i har det. Anerkend at i begge to har et ansvar for, hvorfor i er endt, hvor i er og gør jeres bedste for at situationen ikke gentager sig.

Med disse tips, har dig og din pige i hvert fald fået bedre muligheder for at få kærligheden på ret køl igen – så lad være at give op, selv kærlighed kan lappes sammen.