Træningsguiden til den travle mand

En af de mest brugte undskyldninger for at springe træningen over er ”manglende tid”. Jo ældre du bliver des sværere, bliver ofte også at finde tid i en presset hverdag, til også lige at løbe en tur eller rende i fitnesscenteret. Men det skal ikke betyde, at du ikke kan tage dig godt af din krop imens.

Hvis du har arbejde, måske kone og børn eller andre ting, som du skal tage dig af, når du ikke er på arbejde, kan det virke uoverskueligt også at skulle finde tid til at arbejde på fardunken eller ølvommen. Men da træning er essentielt for din sundhed og dit velvære, er det lidt syndt at gå på kompromis på dette punkt. Derfor har vi samlet 5 supergode tips til dig, der skal bruge lidt hjælp til at holde træningsmotivationen højt.

1.      Stå tidligere op

Lær din hjerne og krop at vænne sig til at stå op tidligere på dagen. Ved at krydse træningen af dagens to-do liste, som det første i din dag, er du meget mere klar til resten af dagens strabadser. Din krop vil være dehydreret når du vågner, derfor kan det anbefales at du drikker to store glas vand, så snart du vågner.

På vej til fitnesscenteret eller lige inden din løbetur, er det også en god idé at drikke en stor kop sort kaffe. Det er den perfekte pre-workout og undersøgelser viser også at sort kaffe øger fedtforbrændingen, forbedre din ydeevne og mindsker muskelsmerter efter træningen.

2.      Lyt til musik

For mange af dem, der rammer fitnesscenteret flere gange om ugen, eller løber hver dag, kan musik i sig selv være nok motivation for at holde vanen ved lige. Samtidig hjælper musik til at mindske stress og det gør din træning sjovere.

Derfor kan du med fordel lave en lækker spilleliste til din træning, så du bedre kan holde motivationen ved lige.

3.      Tag en kortere træning, men øg intensiteten

10 minutters opvarmning og 45 minutters træning er mere end rigeligt til at du får en god træning, med alle de fordele det indebærer.

Hvis du fokuserer på øvelser, der berør flere muskelgruppe samtidig, kan du nemt få trænet hele din krop på meget kortere tid. For eksempel er squats, dødløft, armhævninger og bænkpres rigtig gode øvelser, som træner rigtig mange muskelgrupper samtidig.

Når du løfter tungere og mere intenst, kan det være en god idé at supplere din træning med de rigtige kosttilskud. Hos Only Approved er de specialister i kosttilskud til din træning, og kan hjælpe dig til at onå gode resultater på meget kortere tid.

Samtidig skal du øge intensiteten. Det kan du gøre ved at tage kortere pauser mellem dine sæt, eller inkludere nogle kardioøvelse til din træning – så kan du opnå super resultater på meget kortere tid.

4.      Hold det simpelt

Samfundet har lært os at der altid er en kortere vej til at opnå resultater. Hvis du stopper med at koncentrere dig om ting, der ikke hjælper dig til at opnå dine resultater, og i stedet fokuserer på de 5 ting, der rent faktisk gør en forskel, vil det blive meget nemmere.