Sådan bliver du en super kæreste

Der er mange måder at være i et forhold på, men det er altid til din fordel at blive en super kæreste. Det er ikke kun en god investering, det viser også at du er moden til at behandle folk ordentligt.

Der er masser af ting du kan gøre, så du bliver en fantastisk kæreste, så hun vil værdsætte dig endnu mere. Læs med her og få inspiration.

Lyt til hende

Det første du skal gøre er at lytte til hende, vis hende, at hendes mening betyder noget. Du vil måske opleve at hun kan snakke rigtig meget omkring mange ting, som virker ligegyldige, men som er vigtige for hende. Derfor er det vigtig at du lytter efter og prøver at forstå hende. Det giver samtidig også meget bedre kommunikation i parforholdet, hvis i respekterer hinandens meninger. Der er fin balance mellem at stå fast på egne meninger (at være stædig) og være den lyttende, forstående kæreste. Og det er vigtig du finder den balance, der giver dig plus på bankbogen hos hende.

Forkæl hende

Det andet du skal gøre er at forkæle hende. Du skal vise hende, hvor meget hun betyder for dig. Der er flere måder du kan gøre det på. Der er både små og store gestuser. Det kan være alt fra tage opvasken i lejligheden, når hun har en travl periode. Eller forkæle hende med noget nyt tøj. Hvis du har lyttet efter har du måske fundet ud af, at hun ønsker sig en sommerkjole. Vis hende derfor at du har lyttet og forkæl hende. Du kan nemt finde sommerkjoler til hende ved at klikke her.

Vis hende respekt

Det tredje du skal gøre er at vise hende respekt. Det gælder både når i er i forholdet, mens også hvis det kedelige skulle ske, at i slår op – af en eller anden grund. Det er hårdt at komme igennem et brud, især med nogen hvor der har været en stor følelsesmæssig forbindelse. Derfor er det også vigtig at du forbliver respektfuld, uanset hvilken side af bruddet du befinder dig på. Hvis du ham der slår op behøver du ikke vise dig din dårlige side og gå rundt som om de sidste par år ikke har betydet noget. Det samme gælder hvis det er kæresten der dropper dig. Du behøver ikke blive uforskammet ved for eksempel at dele intime billeder af hende med vennerne eller og resten af verden, ved at uploade dem på internettet. Det er super dårlig stil og viser at du ikke respekterer det modsatte køn.

 

Med de her råd i bagagen er du godt på vej mod at blive en gentlemand, der ved hvordan man behandler en kvinde ordentligt.