Sådan får du et guddommeligt skæg

Rigtige mænd har skæg. Problemet er at mange bruger det at have skæg som en dårlig undskyldning til ikke at barbere sig og passe på sit skæg.

Resultatet af ikke at bruge tid på sit skæg er at det ser sjusket ud hvilket ikke er meningen.

I denne artikel får du de 4 vigtigste råd til at vedligeholde dit skæg, så du ser så skarp ud at alle damer tager et ekstra kig på dig.

Hav tålmodighed

Den første ting du skal gøre for at få et flot skæg er at have tålmodighed.  Rom blev ikke bygget på en dag, det samme gælder for et godt skæg.

I stedet for at tænke på at de skæg burde være større, vokse hurtigere eller andet, så nyd processen.

De første 4-6 uger skal du ikke gøre noget ved dit skæg udover at lade det gro. Dette er den sværeste del af at gro et godt skæg, fordi det kan føles kradsende. Lad dig ikke slå ud, dette er perioden der skiller fårene fra bukkene.

 

Vask det det og brug en skægolie

Den anden ting du skal gøre for at få et flot skæg er at købe en god skægolie. Når dit skæg begynder at blive længere vil det kræve at du vasker det med shampoo ligesom du er vant til med håret.

Efter du har været i bad skal du smøre dit skæg ind i en god skægolie.

Skægolien er med til at gøre dit skæg blødt og få det til at have en flot glans.

 

Giv dit skæg de rigtige vitaminer og mineraler

Den tredje ting du skal gøre for at få et flot skæg er at tage et godt vitamin og mineral supplement. Dit skæg er ligesom et hus. Du kan ikke bygge det uden mursten.

Sørg derfor for at købe en god multivitamin, hvor du sikre dig at den har nok vitamin B5, B3 og B9.

 

Få dig en skægtrimmer

Den fjerde ting du skal gøre for at få et flot skæg er at få dig en ordentlig skægtrimmer.

Et flot skæg er ligesom en busk. Selvom du gerne vil have den fyldig og flot, så kræver det at du beskære den en gang imellem.

Du skal derfor købe en god barbertrimmer, og for manges tilfælde får du også brug for et par barberskrabere, hvilket du kan finde her. Hvis du gerne vil have en anden stil end fuldskægget, så vil det kræve at du regelmæssigt barbere nogle områder som halsen.

Når du barbere nogle steder, så sender du også et signal om at du er en mand, der passer på sig selv og sit udseende.