Tips til en mandig indretning

Mange drenge er af den opfattelse, at indretning udelukkende er til hunkønnet. Dette er en fejlagtig antagelse. Det er på tide, at du opgraderer tenneager-stilen og fokuser på, at din indretning afspejler din nuværende personlighed og ikke den du var for ti år siden. I denne artikel finder du gode råd til, hvordan du indretter din bolig.

Få dit hjem til at syne større

Bor du i en lille bolig, så bør du følge en række tommelfingerregler, når du indretter din bolig. Det gælder for eksempel, at du skal formå at få din bolig til at syne større. Det kan man blandt andet gøre ved at placere et spejl direkte over for et vindue, således det naturlige sollys kan blive reflekteret ind i spejlet, således der skabes en illusion om et større rum. Derudover kan du får dit hjem til at syne større ved at købe møbler, som ikke er direkte placeret på gulvet, men i stedet er løftet op fra gulvet. Derudover skal du glemme alt om tunge, dunkle farver på væggene, men i stedet vælge neutrale farver på både vægge og møbler.

 

Gå aldrig ned på udstyr

Når du skal indrette din bolig, er det vigtigt, at du ikke glemmer at investere i godt udstyr. Det gælder for eksempel, når du skal erhverve dig nye køkkenknive. Der er intet værre end knive, som ikke er skarpe. Sørg derfor at slibe dine knive regelmæssigt eller tag dem til en slagter, hvor de mod betaling kan slibe dine knive, således deres levetid bliver forlænget. Med skarpe knive kan du til hver en tid kokkere et lækkert måltid med masser af kød til alle gutterne. Dertil er det vigtigt, at du ikke blot har en slags glas, hvor du serverer alt fra vand til vin i. Sørg for, at du har glas til forskellige drikkevarer. Du kan jo ikke serverer whisky til drengene i et vandglas. Det er stilet at have glas til enhver lejlighed.

 

Indret hjørner

Du kan med fordel lave små hjørner i din lejlighed til forskellige formål. Hvis du elsker at game, så kan du indrette et lille gamerhjørne, hvor alle de essentielle ting er. Ting såsom en komfortabel stol, højtalere, en god skærm og hvad der ellers skal bruges, skal selvfølgelig være i dette hjørne. Du kan derudover indrette et lille barhjørne, hvor du har alt til alkohol stående fremme på en elegant måde. Du kan med fordel investere i et bord med hjul fra House Doctor, da der her både kan stå drinksglas, alkoholflasker, shaker og hvad du ellers plejer at benytte, når du laver drinks til alle vennerne og kæresten.